Zvezda saznala protivnika u narednoj rundi Lige šampiona: Biće pakleno teško za učenike Marka Neđića

Očekuje ih veliki izazov

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Crvena zvezda

Juniorska selekcija Crvene zvezde je eliminisala Sent Patrik ukupnim rezultatom 4:1, a naredni rival u drugom kolu Lige šampiona za mlade biće italijanski Empoli.

U prvom meču blistao je Marko Lazetić i sa dva gola doneo pobedu našem timu. Konačan rezultat u Dablinu je bio 2:1, a revanš je dočekan tako što Neđić nije mogao da računa na čak četvoricu fudbalera iz startne postave, iz različitih razloga – Lazetić je otputovao sa prvim timom u Dansku, Marinković i Nikolašević su sa reprezentacijom, a Melentijević je zbog crvenog kartona morao da propusti ovaj susret. Ipak, nije to sprečilo Stefana Lekovića i Mihajla Milosavića da donesu pobedu od 2:0 na stadionu Čukaričkog.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

S druge strane, sledeći rival, ekipa Empolija savladala je Domžale prvo u gostima rezultatom 2:1 kada su pogađali Ekong i Baldanzi, dok je u revanš meču rezultat bio 1:1, a precizan je bio Aslani sa bele tačke.

Prva utakmica biće odigrana 3. novembra na stadionu FK Čukarički, dok je revanš zakazan za 24. novembar u Italiji, a u slučaju da naš tim eliminiše Empoli, imaće priliku da na proleće igra eliminacionu fazu Lige šampiona za mlade kada će se ukrstiti timovi iz obe “staze” takmičenja.

Bonus video:

Umro Milan Anđić: Srbija nikada neće zaboraviti njegov glas

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Godinama kao jedan od vrlo retkih pratim i odgledam "Primavera* 1i2.Naravno kroz sportsko kladjenje.Mogu da kazem da je to najjaca i najujednacenija U19 liga.I zato mogu da kazem da su nasi klinci jaci tim.Uslov za pobedu je:Hrabro srce i melji te ih 90.Imaju velikih padova u koncentraciji i nisu sposobni da drze ritam.Hvala i srecno do sledeceg rivala..

    Odgovori

Ostavite komentar