Ana Brnabić RESETOVALA Đilasovu novinarku: Sve biste vi da proverite, samo ne gazdinih 619 MILIONA evra

Premijerka Srbije oglasila se povodom navoda Safete Biševac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug / DRAGAN KUJUNDZIC/ nr, Medija centar

Safeta Biševac, kolumnistkinja lista “Danas”, koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, izjavila je da bi Poreska uprava trebalo da pročešlja finansije Danila Vučića, sina predsednika Srbije.

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom ovih navoda Safete Biševac i poručila joj da zahteva proveru ne samo finansija Danila Vučića, već da Poreska uprava proveri sve ostale zaposlene za platu od 500 evra, kako nikad ne bi stigli da provere Đilasa i njegovih 619 miliona evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja mislim da, kao “nezavisni” i “objektivni” zahtevate: ne samo da se provere finansije Danila Vučića, već da Poreska uprava proveri sve ostale koji su zaposleni za platu od 500 evra. Treba ih zatrpati predmetima da nikada ne stignu da provere gazda Đilasa i njegovih 619 mil evra”, izjavila je Brnabićeva.

Podsećamo, Poreska uprava krenula je u ozbiljnu akciju razotkrivanja građana koji su imovinu stekli na nelegalan način i uveliko češlja imovinske karte i podatke vlasnika luksuznih nekretnina, najskupljih automobila, kao i onih koji su putovali na egzotične destinacije trošeći za putne aranžmane više od 5.000 evra.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Премијерки Брнабић све честитке! А надлежном тужилаштву питање: шта, господо, чекате?

    Odgovori

Ostavite komentar