Bila u 19. godini pred porođajem kad joj je dečko UMRO: Dve godine kasnije dogodilo joj se čudo (VIDEO)

Samo ona zna kroz šta je prošla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/theneeleyfam

TikTokerku pod imenom Nili na toj aplikaciji prati skoro milion ljudi.

Nili ni po čemu ne bi bila posebna da joj se pre šest godina nije dogodila tragedija koja je mogla da joj uništi život.

Dve godine kasnije jedna osoba promenila joj je sve. Kako ona voli da kaže, dogodilo joj se čudo nad čudima.

– Imala sam 19 godina kada mi je dečko umro. Ubijen je. Bila sam u drugom stanju, 14. nedelja, prestravljena kako ću dalje kao samohrana majka. Želela sam da rodim. Na kraju se to i dogodilo. Dobila sam sina koji mi je dao želju za životom – kaže Nili u snimku koji je pogledalo više od 15 miliona ljudi.

@theneeleyfamIf you’re reading this… never give up❤️ ##love ##family ##couplesgoals♬ Hold On – Extreme Music

Zahvaljujući neraskidivoj vezi sa sinom, koji ga je po svemu podsećao na preminulog dečka, Nili je hrabro krenula dalje.

– Nisam tražila novu vezu. Ništa me nije zanimalo, samo sin. Bilo mi je užasno teško, u nekim trenucima osećala sam se nemoćno da bilo šta učinim da nam popravim život. A onda, pravo niotkuda, ispred mene se jednog popodneva posle dve godine stvorio On. Moj spasilac, moj verni prijatelj i partner. Od prvog trenutka kada smo se upoznali, imao je svu ljubav ovog sveta za mene. Sina mi je prihvatio kao da je njegov, dao mi je svu sigurnost koja mi je nedostajala, upotpunio mi je tu prazninu za koju sam mislila da će večno da zjapi u meni – rekla je Nili u jednom od odgovora na pitanja TikTokera o tome da li je želela novu ljubav.

Posle nekoliko meseci zabavljanja, Nili se udala za svog Spasioca.

– I mi smo potom imali izazove. Nisam mogla da zatrudnim, a kad se to dogodilo, imala sam problema da zadržim plod. Međutim, ćerka je želela da živi i rodila se. Sin ju je prihvatio sa oduševljenjem i sad smo prava porodica. Moja bol nikad neće nestati, ali život mora da se živi. I imam s kim – napisala je Nili.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar