Komšinica mi je ponudila da vodim ljubav s njenim mužem, a zbog OVE četiri reči ne spavam noćima!

Nije sigurna kako da reaguje na nepristojnu ponudu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada je od komšinice dobila nepristojnu ponudu, jedna Engleskinja se našla u velikom iskušenju da prevari supruga.

– Kada smo se suprug i ja upoznali, dok smo bili u dvadesetim i radili na brodu za krstarenje, nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog. Ali, vreme nas je promenilo, i sa dvoje dece, mnogo obaveza, i puno rodbine, bili smo srećni ako vodimo ljuba jednom nedeljno – kaže žena i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Tokom karantina moj muž se drastično ugojio i sada ima čak 108 kilograma, što je značajno uticalo na njegovo zdravlje ali i naš seksualni život. Čak i kada može da dobije erekciju, što je veoma retko, jedva u krevetu izdrži dva minuta.

– Teško sam prihvatila činjenicu da fizička strana našeg odnosa ide nizbrdo. A dok sam slušala kroz tanke zidove kako naši prvi susedi, koji su kao i nas dvoje, u pedestim godinama, žestoko vode ljubav, još više mi je nedostajala intimnost s mužem – iskrena je ona.

Foto: Shutterstock

– Pre nekoliko nedelja naletela sam u prodavnici na komšinicu i otišle smo na kafu. Ja sam pomenula tanke zidove i obe smo se grohotom nasmejale. Ona se pohvalila “talentima” svog supruga, a kada sam joj ja ispričala koliko sam nezadovoljna svojim seksualnim životom, ona je bila iskreno iznenađena – priznaje Britanka.

Foto: Shutterstock

– Dok smo se vraćali kući, ona mi je rekla: Slušaj, ozbiljna sam, želim da spavaš s mojim mužem i vidiš koliko seks može da bude dobar. Obećavam ti, nećeš zažaliti… on je seks mašina! Prvo sam bila šokirana i odbila sam da dalje razgovaram na tu temu. Međutim, ono što mi se prvobitno činilo kao neverovatno nečuvena ideja, postajalo mi je sve privlačnije – objašnjava ona.

Foto: Shutterstock/ ilustracija

– Sve više sam razmišljala o komšiji i o onome da je seks mašina. Da li je to, uopšte, toliko loša ideja? Ako to uradim samo jednom, a da moj suprug to ne zna, šta tu ima loše – u dilemi je žena.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar