Dačić se NUDI Đilasu da se ujedine protiv Vučića: “Socijalistima su samo PARE u glavi”

Toma Fila je pozvao opoziciju da "izađe na izbore i sruši Vučića"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Socijalisti bi u ključnom trenutku mogli da zabiju nož u leđa lideru naprednjaka Aleksandru Vučiću i okrenu se Draganu Đilasu. Sagovornici Objektiva tako tumače izjavu advokata i funkcionera SPS Tome File, koji je gostujući na TV N1 pozvao opoziciju da „izađe na izbore i sruši Vučića”. Dodao je da će SPS dobiti 12 do 13 odsto glasova, te da će, ako treba, ući u koaliciju sa opozicionim partijama i formirati Vladu.

– Izađite na izbore i srušite ga. Mi, socijalisti, svakako ćemo dobiti 11 do 12 odsto, koliko imamo uvek, bićemo i u Vladi sa vama ako treba – poručio je Fila, a naši sagovornici kažu da je ovo jasan pokazatelj da se svi ujedinjuju protiv predsednika države.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

SVAKO DA RADI ŠTA HOĆE

Komentarišući Filinu izjavu, Vučić je rekao da svaka partija ima pravo da ulazi u koalicije sa kim hoće i da radi ono što je u njenom interesu, ali da se SNS ne plaši koalicije SPS sa onima koji su razrušili zemlju:

– Svaka partija ima pravo da radi ono što misli da je dobro za njih, što smatraju da je njihov interes, ja nemam ništa protiv toga, za mene je važan rezultat.

To je sve demokratski, legitimno, ne bi im bio prvi put i 2008. su to uradili. Meni je važno da to mi nismo uradili. Kako je naveo, ljudi koji glasaju za SPS su dobri ljudi, dobri domaćini, koji znaju šta je potrebno Srbiji.

FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ bg

– Ali ako neko misli da smo se uplašili zajedničke akcije sa onima koji su urušavali našu zemlju, ostavljali je bez fabrika, puteva, bolnica, bez ičega, nemamo nikakav problem, pobedićemo ih sve zajedno – poručio je Vučić.

Svi se ujedinjuju PROTIV Vučića: Narodni poslanik iz SPS ne krije želju da sruši predsednika! (VIDEO) 

POKUŠAO DA SE OPERE

Lider socijalista Ivica Dačić pokušao je da objasni da Fila priča u svoje, a ne njegovo ime.

Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

– Mi smo imali sastanak sa najvišim rukovodstvom SNS, razgovarali smo o tome, pozitivno ocenili našu saradnju, dogovorili se da nastavimo našu saradnju i na izborima i posle izbora tako da svako ko iznosi drugačije stavove može da radi samo u svoje ime – istakao je Dačić.

Kako je rekao, ima onih koji misle drugačije, ali svi moraju da vode računa šta je stav stranke i da ga poštuju.

– Moj stav je više puta istican, a to je da ja smatram da treba da imamo zajednički nastup na sledećim izborima, a to znači da imamo zajedničkog predsedničkog kandidata, a to opet znači podrška Aleksandru Vučiću kao zajedničkom kandidatu, zato što mislim da je dobro radio svoj posao – naveo je Dačić.

PREVRTLJIVI SOCIJALISTI

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović u izjavi za Objektiv napominje da su socijalisti prevrtljivi.

Foto: A.K./ATAImages

– Da bude jasno, nikad nisam bila fan SPS. Dobro se sećam tih istorijskih pomirenja koje je Dačić pravio sa Borisom Tadićem i drugima, tako da od socijalista ne može baš mnogo da vas iznenadi. Puno je onih koji bi da sruše Vučića, svedoci smo i onih koji su članovi SNS da su imali takve želje. Na kraju, glasaju građani, a oni su i u Negotinu i u Mionici rekli šta hoće i koga hoće – Vučića. Ali ne može Dačić da sruši Vučića, uostalom ko kaže da SNS hoće Dačića? Pa stalno se oslanjaju na naša leđa! Sećam se svih prethodnih kampanja, pa Dačić ne kaže „mi socijalisti” nego kaže „ja i Vučić” jer zna da jedino tako može da dobije glasove – smatra Mihajlovićeva.

SPS HOĆE PARE

Prema rečima potpredsednika SNS i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, socijalistima su samo pare u glavi i traže načine kako da ih se domognu.

FOTO TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIC/ bg

– Uskoro će izbori. Moći će i jedni i drugi da ostvare sada već neskrivene želje, da sruše Aleksandra Vučića i da se ponovo domognu para naših građana – zaključuje Vučević.

Piše: Ekipa Objektiva

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 20. OKTOBAR

FOto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Samo da se setimo sta je sps mafijas toncev radio..slao je svoje nasilnike da sa djilasovcima ruse i ulaze u skupstinu,,pretio je da ce zatvoriti auto-put ako Vucic bude smenio njegove placenike sa funkcija....ima ih jos..i sta sps, da li se suprostavio svojim mafijasima,,,ne, postavio ih je na funkcije koalicionog partnera,,uzas..

    Odgovori

Ostavite komentar