Svi se ujedinjuju PROTIV Vučića: Narodni poslanik iz SPS ne krije želju da sruši predsednika! (VIDEO)

Fila je dodao da će SPS dobiti 12-13 odsto glasova, te da će, ako treba, ući u koaliciju sa opozicionim partijama i formirati Vladu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Advokat i član Socijalističke partije Srbije Toma Fila izjavio je u emisiji na televiziji N1, obraćajući se profesorki prava u penziji i članici Nove stranke Vesni Rakić Vodinelić, da “izađu na izbore i sruše” predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je dodao da će SPS dobiti 12-13 odsto glasova, te da će, ako treba, ući u koaliciju sa opozicionim partijama i formirati Vladu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Izađite na izbore i srušite ga. Mi, socijalaisti, ćemo svakako dobiti 11-12 odsto, koliko imamo uvek, bićemo i u Vladi sa vama ako treba – rekao je Fila.

Ovo je jasan pokazatelj da se svi ujedinjuju protiv Vučića, pa tako i narodni poslanik iz SPS ne krije želju da sruši predsednika.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Toma Fila, na pokvaren način gura svoju karijeru advokata, a profesionalizam, nula!!!!.. I sa đavolom bi se udružio samo da zaradi što više može!!!.

    Odgovori
  2. Ne bih ja baš rekla da Fila hoce da ruči Vučića. Samo im ukazuje na činjenicu da sve tkz. opozicione stranke uključujući SPS ne mogu da imaju više glasača nego Vučić sam.

    Odgovori
  3. Ne treba paliti vatru bez potrebe. Fila je odgovorio ironično i provokativno profesorki Vodinelić, onoj istoj iz nekakvog pokreta, koja mrzi Vučića više od svega. Dakle, Fila je bio ironičan,provokativan i dokazao i onoj nazovi "novinarki" i još više "voditeljki" na glušom vodjenju emisijki, a još glupljim pitanjima. Fila je otiđao u "zmijarkik",to treba ceniti.

    Odgovori

Ostavite komentar