AMSS: Oprez u vožnji zbog jutarnje magle, smanjena vidljivost u ovim delovima zemlje

Teretnjaci na Horgoš čekaju četiri sata, a na Kelebiji i Bezdanu po tri sata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Magla ovog jutra otežava vožnju na zrenjaninskom i pančevačkom putu, smanjuje vidljivost na putevima u Mačvi i Sremu, ima je na Zlatiboru, na području Požege, Kraljeva, u Leskovačkoj kotlini, u Sićevačkoj klisuri, ali je može biti i na ostalim putevima koji prolaze pored reka i jezera, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na deonicama gde je vidljivost manja od stotinak metara budite oprezniji i vozite na većoj udaljenosti od vozila ispred vašeg.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zbog pojave magle, na pojedinim deonicama auto-puteva u Srbiji jutros je smanjena vidljivost, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

U zoni tunela “Manajle” na auto-putu E-75 zbog magle vidljivost smanjena ispod 100 metara.

Na auto-putu E-80, u zoni tunela “Sopot”, kao i u zoni tunela “Bancarevo”, zbog pojave magle vidljivost smanjena ispod 100 metara.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Iz JP Putevi Srbije vozačima savetuju maksimalan oprez priv vožnji i mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na graničnim prelazima Batrovci i Šid na izlazu iz zemlje čekaju po pet sati.

Teretnjaci na Horgoš čekaju četiri sata, a na Kelebiji i Bezdanu po tri sata.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar