EKSKLUZIVNO! Džoni Dep otkrio šta sprema: Još jednom će IZNENADITI Beograd i srpske fanove (VIDEO)

Džoni Dep odgovorio je na pitanje u zgradi Geozavoda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Raph_PH,Printscreen

Proslavljeni glumac Džoni Dep danas je stigao u Srbiju, a dočekao ga je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić. U zgradi Geozavoda prisustvovao je obeležavanju prve godine rada studija za animaciju Iervolino Studios, čiji je ko-osnivač i partner naš glumac Miloš Biković. Tom prilikom ekipa Objektiva saznala je da svetska zvezda planira sa svojim bendom Hollwood Vampires da gostuje u Beogradu 2023. godine.

Čuveni bend Hollwood Vampires osnovali su Džoni Dep, Alis Kuper i Džo Peri 2015. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na pitanje da li će bend gostovati u Beogradu Dep je potvrdno odgovorio.

– Gostovaćemo 2023. godine – kazao je Džoni Dep.


Podsetimo, Džoni Dep je tokom govora u zgradi Geozavoda napomenuo da je dobro što mu niko, bar na prijemu, nije dao rakiju šljivovicu, ali da to neće potrajati dugo i da ne može odoleti ovom srpskom piću.

Predsednik Vučić se zahvalio Džoniju Depu što PROMOVIŠE Srbiju: “Hvala ti na SVEMU što činiš” (VIDEO)

– Nemam sumnje da će ovaj projekat privući više umetnika, direktora i producenata da dođu ovde i sklope posao. Ovde je savršenstvo poput Holivuda. Dočekan sam ovde kao i uvek fenomenalno, Hvala vam što ste me zvali, niko mi još nije dao rakiju “šljivovicu” što je dobro, ali dobro verovatno samo u narednih 10 minuta. Obožavam Vašu zemlju i vaše ljude, osećam iskrenost ovde. Bog Vas blagoslovio i hvala vam – rekao je Dep.

Piše: Ivana Vlajković

BONUS VIDEO: 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar