Ko će biti najbolji srpski napadač u istoriji? Jedan podatak otkriva koliko je Vlahović ispred Mitrovića!

Kada se ovo pogleda postaje jasno u kakvoj se poziciji naša reprezentacija nalazi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Uspeo je Aleksandar Mitrović početkom ove godine da postane najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije Srbije, tako što je protiv Portugala postigao svoj 39. gol.

Od tog momenta do sada centarfor Fulama je stigao do 43. gola u dresu “orlova” i mnogi ga s pravom smatraju najboljim napadačem koga je ova zemlja ikada imala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U međuvremenu stasao je Dušan Vlahović, stameni centarfor Fiorentine je pokazao šta može prethodne sezone u dresu “viole”, a ove godine to samo potvrđuje.

Nema sumnje da je pred njim blistava karijera, ali se čini da će izbor narednog kluba biti veoma važan za njegovu budućnosti.

Ipak, kada je reč o reprezentaciji Srbije uprkos tome što tu ima Mitrovića, čini se da Vlahović neće imati nikakvog razloga za brigu, pošto mu se veruje skoro podjednako kao starijem kolegi.

Da podsetimo, Vlahović ima tek 21 godinu, dok Mitrović sada 27 godina i pred obojicom je još mnogo pogodaka u dresu reprezentacije Srbije.

Jedan podatak je ipak fascinatan kada govorio o ovom ubitačnom dvojcu. Iako Mitrović jeste verovatno najbolji napadač u istoriji Srbije, Vlahović ozbiljno pretenduje da mu tu titulu kroz par godina oduzme.

Dušan je sa svojom 21 godinom već je postigao šest golova za Srbiju, dok je Mitar u njegovom uzrastu dao samo jedan gol.

Nema sumnje da bi Vlahović u budućnosti mogao da obori rekord, koji Mitrović bude postavio kada ode u penziju.

BONUS VIDEO: 

Skandal: Navijači Fiorentine napali Vlahovića posle meča s Venecijom!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar