Skandal: Navijači Fiorentine napali Vlahovića posle meča s Venecijom!

Srbin je prišao da se pozdravi, a oni su ispali više nego nekulturni i neotesani

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Insidefoto/ddp USA/Profimedia

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović bio je na meti navijača Fiorentine posle meča s Venecijom (1:0 za novog člana Serije A) koji su ga u ponedeljak veče vređali.

Italijanski mediji pišu da je grupa od oko njih 750 uputila teške reči i psovke na račun Vlahovića koji se nije proslavio na terenu (svako ima loš dan), ali glavni razlog nezadovoljstva bila je njegova odluka da ne produži ugovor sa “violom”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sve se odigralo kad je nekadašnji polaznik Partizanove omladinske škole prišao da pozdravi navijače među kojima je došlo praktično do međusobnog sukoba. Jedna grupa mu je uputila aplauz, druga ga je vređala, a celu situaciju pokušao je da smiri njegov saigrač Lorenco Venuti.

U odbranu Vlahovića stao je i trener Viole Vićenco Italijano.

– Što se Dušana tiče, moramo svi da se naviknemo na novu situaciju. Možemo da napredujemo kao tim, da igrači budu više fokusirani na teren. Vlahović se borio jako, pomogao je timu, ali saigrači mu ne serviraju dovoljno lopti i žao mi je zbog toga. Moramo da radimo na tome da igramo više za njega – prenose mediji reči trenera Fjorentine.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar