ZAPLENA na Gradini: Carinici otkrili auto pun kopija poznatih parfema, vozač rekao da nema ništa (FOTO)

Iz Uprave su istakli da su kutije bile pune novih parfema za koje se veruje da su kopije poznatih brendova namenjenim preprodaji na crnom tržištu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RINA

Carinici su u saradnji sa policijom na prelazu Gradina sprečili četiri mladića u pokušaju da preko granice prokrijumčare gotovo 150 kopija parfema poznatih marki, saopštila je danas Uprava carina.

Iz Uprave su naveli da su parfemi otkriveni u “golfu” bugarskih registarskih oznaka, kojim su se iz Bugarske vraćala četvorica studenata iz Pirota i Dimitrovgrada.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se navodi u saopštenju, carinici su pitali vozača (25) da li on i njegovi saputnici imaju nešto da prijave za carinsku kontrolu, ali su svi odgovorili da osim ličnog prtljaga sa sobom ne nose ništa.

Posle kontrole, dodaju, ispred nogu suvozača carinici su zatekli jednu kutiju oblepljenu selotejpom, da bi istu takvu pronašli i u prostoru između prednjih i zadnjih sedišta.

Iz Uprave su istakli da su kutije bile pune novih parfema za koje se veruje da su kopije poznatih brendova namenjenim preprodaji na crnom tržištu.

Prema njihovim rečima, najbrojniji su bili ””Kouros Yves Saint Laurent””, ””Sauvage Elixir Dior”” i ””Carolina Herrera 212 Men Heroes””, ali je bilo i mnogih drugih.

U saopštenju dodaju da se kao vlasnik neprijavljene robe prijavio vozač automobila, a pošto vrednost robe prelazi trećinu vrednosti vozila, “golf” je zadržan do okončanja postupka.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar