RAZVOD ili ne? Ovako je voditeljka “Slagalice” odgovorila na pitanje o KRAHU svog braka

Ona je otkrila i detalje roditeljstva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Jedno od najpoznatijih televizijskih lica, voditeljka “Slagalice” Marija Veljković, progovorila je o svom privatnom životu, nedavnim medijskim natpisima da će se uskoro razvesti, ali i roditeljstvu.

– Ako očekujete da vam kažem šta je recept za uspešno roditeljstvo odmah ću vas razočarati i reći da to ne postoji. Kao prvo ni jedna od nas žena koje smo mame ne može da u istom danu bude savršena majka, savršena žena od karijere, savršena supruga i sređena do kraja. Nekako mora život da vam se podeli po prioritetima. A naravno da je prioritet kada dobijemo decu, majčinstvo. Ali mislim da je zbog brzine života mnogo izazova pred nama. Normalno je da se svaka od nas nekada oseća: “E, danas nisam uspela”. To je potpuno normalno. Glupo bi bilo da se promoviše savršenost u smislu: “E, ja sam danas sve uspela”. Ne, niko ne može u jednom danu sve da uspe – rekla je ona za “Blic”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako se pre samo mesec dana dosta pisalo o njenom razvodu od supruga Milana Milovanovića, voditeljka nije želela da komentariše ovu temu.

– Ne želim da komentarišem nikakva pisanja o razvodu – rekla je Marija.

Ona je majka troje dece, a sada je otkrila i da je često grize savest kada nešto radi bez njih.

– Počela sam da treniram svoje vreme. Odem da uradim nešto bez dece, a onda me ta griža savesti jede – gde su i šta rade? Ako ste odvojili petnaest minuta za sebe, neka to bude vaše vreme. Ne razmišljate gde su, meni to teško ide, ali zato treniram. Najbolja majka je zadovoljna majka. Najbolja majka je srećna majka. Kakav primer vi dajete deci ako ste nervozni i ako se niste dovoljno posvetili sebi? Ili ako na poslu niste dali svoj maksimum, te donesete kući posao. Ako sam danas dvanaest sati na snimanju, okej doći ću kući, zagrliti ih. Onda tog dana neće biti vaspitanja, već samo emocije. Danas sam toliko tu, a oni mentalno znaju da sam uz njih – ispričala je popularna voditeljka.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar