RAZVODI se voditeljka Slagalice: Marija Veljković stavila tačku na DESETOGODIŠNJI brak! (FOTO)

Kraj braka je neminovan, najviše zbog činjenice da su se udaljili jedno od drugog, te da im zajedničko viđenje budućnosti više nije isto

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lepa voditeljka Marija Veljković (41) razvodi se nakon decenije braka sa arhitektom Milanom Milovanovićem.

Šuškanja da njihov odnos više nije idiličan počela su zbog Instagrama, pošto je poslednja zajednička fotografija sa suprugom iz 2019. godine, sa porodičnog letovanja u Grčkoj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se u krugovima bliskim Mariji priča, ona i Milan jesu pred razvodom, koji uskoro treba sporazumno da se reši, ali zbog dece još uvek dele zajednički krov. Njihovo troje dece još uvek ne znaju ništa o odluci koju su doneli roditelji, koji se trude da ih zaštite od toga koliko god dugo budu mogli, navodi Story.

Doduše, kraj braka je neminovan, najviše zbog činjenice da su se udaljili jedno od drugog, te da im zajedničko viđenje budućnosti više nije isto.

FOTO: printscreen/instagram/mare.veljkovic

Ipak, jedno o drugom i dalje imaju lepo mišljenje, a trenutno su ujedinjeni u ideji da razvod po njihove naslednike prođe što bezbolnije.

Porodično gnezdo ovaj par svio je pre nekoliko godina na Dorćolu, kada su kupili stan u kom će najverovatnije ostati da živi voditeljka sa decom.

Podsetimo, Marija se za arhitektu udala 2011. godine i za 4 godine rodila mu je troje dece – Đurađa, Rosu i Nevu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (4)

  1. Troje dece i velike obaveze, muskarci nisu spremni da se odreknu svog komoditeta i slobode. Arhitekti su dosadile obaveze. Ona je mislila da ce ga sa troje dece privuci porodici, ali avaj. Imala sam krizu u braku kad se jedno jedino dete rodilo. Ljubomorisao, smatrao da mu ne poklanjam paznju, a nije hteo da mrdne prsto. Nigde sina nije vodio, ja sam ga vodila na treninge, u skolu, brinula o svemu itd. Ostali smo u braku samo zato sto sam resila da ostanem, ali tako da cim dodjem kuci odmah trcim njemu, ljubim ga i pred detetom hvalim kako je majbolji muz i tata, najsposobniji i najlepsi covek na svetu. I tako i dan danas. Sad je lakse, dete je veliko, izbeglo je traumu razvoda. Muskarci su nezreli, sujetni i nespremni da se imalo zrtvuju. Zato se Srbija gasi, nema oceva porodice.

    Odgovori

Ostavite komentar