U devetom mesecu trudnoće se BORI sa koronom: Evo kako se SADA oseća naša glumica

Marije se u trudnoći vakcinisala protiv korone

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Glumica Marija Petronijević, koja je u 9. mesecu trudnoće, oporavlja se od koronavirusa i više, kako kaže, nema simptome.

Marija već godinama živi u selu Visibabe kod Požege, a tamo provodi i poslednje trudničke dane. Iako je trenutno sprečena da obavlja seoske poslove, glumica nadgleda kako teku radovi, a u objavi na Instagramu otkrila je da se sada oseća bolje, budući da više nema simptome virusa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dan deseti. Bolest se bliži kraju. Sada bez bilo kakvih simptoma. I dok čekam da se potpuno oporavim, nastavljeni su zemljani radovi. Hvala Bobanu i Boki koji nadgledaju radove, dok traje moja sprečenost. Put će biti završen pre zime. Na selu uvek ima da se radi – poručila je Marija uz fotografiju puta ispre kuće:

Podsetimo, Petronijevićeva je nedavno ispričala da se u trudnoći vakcinisala protiv korone, te da je zahvaljujući tome prošla samo sa lakšim simptomima.

– Drugu dozu vakcine sam primila 24. septembra, u osmom mesecu trudnoće, nakon konsultacija sa profesorima Medicinskog fakulteta u Beogradu. Vakcinisala sam se vakcinom koja je preporučena trudnicama. Na poslednjem merenju antitela, koje je urađeno početkom oktobra, videlo se da su antitela formirana. Međutim, još u momentu vakcinacije, objašnjeno mi je da virus mutira, da forme virusa s kojim mogu doći u kontakt mogu biti izmenjene i da će vakcina pomoći u segmentu potpune ili delimične zaštite. Objasnili su mi da ću, u slučaju infekcije, imati spremnu količinu antitela i da će organizam brže naći načina da se izbori. Računajući na to, nastavila sam da se pridržavam epidemioloških mera, koje su podrazumevale distancu i nošenje maske u svakodnevnom životu. Međutim, živeti okružen ljudima koji i dalje ne veruju u koronu ili zanemaruju epidemiološke mere znači biti izložen stalnom riziku od obolevanja i mogućem zaražavanju, bilo da ste u prodavnici, na benzinskoj pumpi, pijaci, pekari ili bilo kom mestu – rekla je Marija nedavno za “Alo”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar