Maja Marinković je bila trudna sa UTICAJNIM biznismenom koga SVI znaju: ŠOK tvrdnje rijaliti učesnika

Ona tvrdi da je sve laž i najavljuje tužbu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Nekadašnji prijatelji Maja Marinković i Branislav Radonjić Brendon došli su do toga da pored prozivki na račun izgleda, prete jedno drugom batinama, a malo fali da se u sve umeša i njen otac Taki, jer ipak ne može da dozvoli da mu neko toliko vređa ćerku, pa još javno.

Brendon je istakao da Janjuš nije bio jedini sa kim je Maja spavala, a nakon toga je zatrudnela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Rekla mi je da nije sigurna sa kim je zatrudnela, da je pored Janjuša u opticaju neko treće lice, i da je zato abortirala. Odlučila je da abortira to dete, ali o svemu tome nije želela meni da priča u vlogu, nego je to htela da bude u najgledanijoj emisiji da bi ona ispala žrtva, a ustvari je manipulator. Poenta je bila da ocrni Janjuša kod naroda. Inače, njen plan sa trudnoćom je bio da pridobije Janjuša jer je znala da je slab na decu. Protiv sam javnog propagiranja abortusa i silikonskih sisa. Generalno, ti rijaliti ljudi imaju neki sindrom da se viđaju posle šoua i da međusobno imaju intimne odnose – izjavio je Brendon za “Svet”, dok njegov prijatelj otkriva detalje o ocu Majinog deteta.

– Brendon mi je rekao da je to neki biznismen, jako moćan, svi ga znaju. Nije javna ličnost, ali u gradu kad kažeš njegovo ime, svi stoje mirno. Maja se videla sa njim nekoliko puta i zatrudnela. Još neće da otkrije o kome se radi, kaže da to čuva kao keca u rukavu i da će otkriti ako bude morao ili ako ga Maja bude napadala – priča navodno Brendonov drug.

Sa druge strane, Maja tvrdi da je to sve laž i već je zvala advokata da sudu podnese tužbu.

BONUS VIDEO:

Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar