Natalija sa mužem i ćerkom odmarala u Albaniji: Za samo pet minuta desio se HOROR, ugašena cela porodica

Kada je konobar došao da im donese piće, svo četvoro su bili mrtvi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Natalija i Sergej Burenkov, Foto: Daily star/east2west news

Natalija Burenkova (58) bila je na odmoru u luksuznom hotelu u Albaniji sa suprugom Sergejem (60), ćerkom Katjom (31) i njenim partnerom Nikitom Belousovim (37).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svo četvoro su u jednom momentu otišli u saunu, a samo pet minuta nakon što su ušli unutra, više niko od njih nije bio živ.

Preminuli su od posledica gušenja, a policija ispituje da li ventilacioni sistem u sauni ispravno funkcioniše.

Kako prenose tamošnji mediji, ruski turisti bili su veseli i opušteni, a u kompleksu saune poručili su piće.

Kada je konobar otišao da im donese porudžbinu i vratio se, svi su već bili mrtvi.

Takođe je stradala i Sergejeva ćerka Katja (desno) i njen dečko, Foto: Daily star/east2west news

– Nekoliko puta sam vikao da su piće i voće spremni. Niko se nije javio, pa sam ušao u saunu da vidim šta se događa. Jedna osoba je ležala na ležaljci, a dve sam zatekao na klupama za saunu. Četvrti je sedeo u vodi i tako ostao. Svi su se ugušili – naveo je konobar hotela, prenosi Dejli star.

Iz ruskih diplomatskih krugova navode da ambasada Rusije u Tirani dodatno istražuje uzrok smrti.

U saopštenju albanske policije navodi se da se tragedija dogodila oko 22.20 časova u letovalištu Keret u Kavaji, kada su pronađena četiri tela ruskih državljana.

Jedan od izvora je rekao da je porodica stigla u hotel samo sat vremena pre tragedije.

Velika je verovatnoća da se radi o kvaru na ventilacionom sistemu, a policija takođe ispituje konzumaciju alkohola od strane žrtava.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (10)

  1. Samo retardi i bezmozgovići mogu da letuju na neproverenim destinacijama kao što su "letovališta" u albaniji. Pa oni su još u kemenom dobu...

    Odgovori
  2. Onda su Odgovorni da Plate Ostetu familiji Za Strada je. Albanci su Teska BEDA I znamo Čime se Sve Služe . Pored tolikog Sveta otisli u Albaniju pa bolje da su otisli na pusto ostrvo bolje bise proveli.

    Odgovori
  3. Tu definitivno nisu čista posla i to četvero ljudi je likvidirano! Što i tko stoji iza ove likvidacije priča je koja nikad neće biti u potpunosti "objavljena"! Logika ukazuje da je likvidacija dio nekog obračuna vezanog uz trgovinu narkoticima ili da su u pitanju "špijunska posla" i obračuni. Lostoji mogućnost da je likvidacija bila obračun između članova nekih međunarodnih mafijaških skupina a sasvim sigurno da se ne radi ni o kakvom slučajnom gušenju i to u sauni jer u takvu budalaštinujednostavno nitko niti može niti će povjerovati!

    Odgovori

Ostavite komentar