Mlada majka nije znala za GREŠKU koju pravi prilikom dojenja: Pogledajte šta joj se dogodilo (VIDEO)

Podelila je snimke svojih grudi sa pratiocima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok/abbieherbert_

Ebi Herbert, poznata blogerka koju na TikToku prati čak 10 miliona ljudi, požalila se na svom kanalu kako je niko nije upozorio da nepropisno dojenje za sobom povlači određene posledice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njoj se, naime, dogodilo to da joj se leva dojka pošteno uvećala u odnosu na desnu, i to stoga što je njena ćerkica Popi “odlučila” da se hrani samo na toj strani.

– Od prvog dana je iz nekog svog razloga izabrala isključivo levu dojku. Rekla sam joj: Želiš levu? Dobro, leva je onda tvoja – započela je priču Herbert.

@abbieherbert_Is this normal? Mom friends help me out ##mom ##momlife ##relatable ##momsoftiktok ##momtok ##help ##baby ##babiesoftiktok ##surprise ##OneSliceChallenge ##comedy ##parents ##fyp ##4u ##viral ##thisisnotajoke♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

– Međutim, ispostavilo se da su zaboravili da mi kažu šta se može dogoditi u tom slučaju, koje su posledice toga da se bebica hrani samo na jednoj strani. A kao što vidite, leva dojka mi je sada tvrda kao kamen i izgleda kao da sam u nju ugradila implantat – ispričala je mlada mama svojim pratiocima.

U sledećem snimku prikazala je da su joj se grudi ipak izjednačile i vratile u normalno stanje nakon što je Popi večerala, ali i da se desna opet uvećala nakon 12 sati.

@abbieherbert_Will this go back to normal? ##momlife ##momsoftiktok ##momtok ##comedy ##itsnotajoke ##fyp ##4u ##surprise ##thisisme ##help ##babiesoftiktok ##babymama ##babytok

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

Razlog tome je što, ako se doji isključivo na jednoj strani, dođe do prirodne reakcije i telo tamo počne da proizvodi više mleka kako bi ponuda mogla da prati potražnju – objasnio je portal San u svom članku.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar