Još jedna SVAĐA u “Zvezdama Granda” zbog Viki: Ceca branila kumu, Ana Bekuta joj tražla DIPLOMU!

Ovoga puta posvađale su se Ceca i Ana Bekuta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon nastupa Đorđa Žunića (27) iz Arilja, koji je dobio samo jedan glas od Đorđa Davida, započeta je velika polemika među članovima žirija, koja se naravno završila svađom.

Bosančev komentar da kandidat peva kao da ima vruć krompirić u grlu, zaparao je uši Ceci koja je zamolila kompozitora da objasni značenje tog izraza:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– To je jedna alikvota u glasu koja čini neprijatnu boju koja se ne može prepraviti. Za muzički nepismene se zove ”krompirić”.

– Ako i treba da nauči nešto neće na Guglu sigurno već u knjigama- poručila Viki Bosancu, kada je stala na stranu kume Cece zbog čega je dobila epitet drvenog advokata.

– Violeta, nikako da vidimo tvoju diplomu da proverimo šta si ti čitala- bila je oštra Bekuta prema pevačici koja je odgovorila da će to učiniti nakon što ona i Bosanac donesu svoje diplome.

Ana je vršila pritisak na Violetu da odgovori koje godine i gde je završila Akademiju pa je zanimalo kako je uspela da uči i da se bavi pevanjem.

Foto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

Viki je objasnila da je srednju muzičku školu završila u Nišu, a zatim Akademiju u Prištini. I taman kad je htela da pojasni još toga, umešala se Ceca

– Šta im se ti pravdaš? Nek donesu oni svoje diplome. Ana jako si neprijatna. Viki i treba da se hvali kad je završila- rekla je pevačica.

Bosanac je sa druge strane rekao kako u njegovu diplomu svi mogu da imaju uvid jer stoji i kod njega kući ali i u zgradi javnog servisa.

– Završio sam osnovnu, pa gimnaziju pa Ekonomski fakultet. Ali sam se uvek bavio muzikom i penzionisan sam kao muzički urednik.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, GrandOnline

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar