(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) Profesori BIČEVALI učenicu: Brutalno je TUKLI, neverovatno ko je to tražio i zašto

Snimak je izazvao veliki bes kod ljudi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printskrin: Instagram

Na internetu se pojavio šokantni snimak na kom se vidi kako učitelji bičuju devojčicu ispred njenog oca u nigerijskoj islamskoj školi. Otac je navodno zahtevao da se njegova ćerka istuče jer je uhvaćena kako pije alkohol.

Na snimku se vide četvorica muškaraca koji su sa bičem u rukama okružili devojčicu koja kleči na podu. Oni su je zatim brutalno bičevali pred okupljenima dok je ona podizala ruke pokušavajući da se zaštiti od batina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Navodi se da su udarci bili toliko jaki da joj je pao hidžab.

Otac devojčice potvrdio je da je on odobrio ovakav način kažnjavanja jer se veoma uznemirio kada je pogledao snimak na kom se vidi njegova ćerka dok pije alkohol.

– Obavestio sam školu o incidentu i lično tražio da je kazne, insistirao sam da budem prisutan tokom njenog kažnjavanja – rekao je otac.

Profesor iz pakla kaznio devojčicu (14) u školi sa 150 ČUČNJEVA: Nije znao da će joj se ovo desiti

Njegova ćerka je jedna od četvoro učenika koji su uhvaćeni dok piju alkohol na rođendanskoj proslavi, što su oni odmah porekli.

Da devojčica nije jedina koja je brutalno kažnjena zbog ovog propusta, potvrđuje još jedan snimak koji kruži internetom, a na kom se vidi kako nastavnici tuku jednog dečaka zbog istog incidenta.

Snimak je izazvao veliki bes kod ljudi koji su tražili da se osoblje škole strogo kazni. Lokalni medji su izvestili da je šef škole u državi Kvara u Nigeriji suspendovan, dok su maltretirani učenici dobili adekvatnu pomoć.

Učenici ZABRANJENO da ode u toalet, iako je molila da napusti čas: Objašnjenje škole RAZBESNELO roditelje

Škola je u saopštenju stala na stranu profesora koji su kažnjavali učenike, navodeći da su imali odobrenje roditelja.

Takođe su naveli da je kazna u skladu sa islamskim zakonom. Lokalne vlasti su pokrenule istragu povodom ovog incidenta.

– Bez obzira na objašnjenja nadležnih vlasti o ovom slučaju, vlada ne odobrava brutalno nasilje koje se vidi na snimcima – navodi se u saoštenju.

Snimak možete da pogledate klikom OVDE.

BONUS VIDEO: 

 

Izvor: Daily Mail

Komentari (1)

Ostavite komentar