Levandovski hoće da ide iz Minhena: Poljski napadač ima samo jednu želju za naredni klub

Videćemo hoće li golgeter uspeti da sprovede svoje želje u delo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/Sebastian Widmann

Prema pisanju poznatog španskog lista “AS”, sjajni napadač Bajerna Robert Levandovski ima veliku želju da pojača Real Madrid.

Od ranije je poznato da Poljak naredne sezone ulazi u poslednju godinu ugovora i nema namura da produžava isti sa “bavarcima”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Levandovski će od “bavaraca” zatražiti transfer. Smatra da je sa Bajernom osvojio sve i traži nove izazove. Real mu je najveći san i sledećeg leta bi ga mogao ostvariti – piše “AS” i nastavlja:

Realu je sledećeg leta prioritet Kilijan Mbape, ali on ne bi uticao na položaj Levandovskog u ekipi. Real želi i Erlinga Halanda, ali to će biti vrlo teško jer Norvežanina želi još niz klubova, a Real mu nije prioritet. Levandovski želi po svaku cenu da dođe u Real, čak i ako bi tamo zarađivao manje nego u Minhenu. Želi da osvoji Zlatnu loptu i smatra da će mu to biti lakše u dresu Reala.

Poljski napadač trenutno u Bajernu prima nešto manje od 20 miliona evra godišnje, ali je gotovo sigurno da bi ta cifra bila manja u Realu.

– On je 2014. godine bio blizu Reala, ali je na kraju završio u Bajernu. Kontakti su ostali, a njegov menadžer Pini Zahavi u Real je već doveo Davida Alabu iz Bajerna i on je veliki Poljakov adut u ovom eventualnom poslu – piše “AS”.

BONUS VIDEO:

Objavljene kvote za osvajača Zlatne lopte: On je glavni favorit, ovo je realno sramota!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar