Objavljene kvote za osvajača Zlatne lopte: On je glavni favorit, ovo je realno sramota!

Najveći favorit po svetkim kladionicama je Lionel Mesi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Power Sport Images

Najprestižnije pojedinačno priznanje u svetu fudbala, Zlatna lopta 29. novembra dobiće novog vlasnika, ili po procenama kladionica, starog.

Najveći favorit po svetkim kladionicama je Lionel Mesi, koji je ove sezone napokon uspeo da osvoji internacionalni trofej sa reprezentacijom. To bi Mesiju bila sedma Zlatna lopta, pošto ju je već prethodno osvajao 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 i 2019 godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Odmah iza njega na listi nalazi se poljski napadač Robert Levandovski, koji mnogi smatraju da je ovu nagradu zaslužio i prošle godine, ali zbog odlaganja ceremonije nije mu dodeljena.

Na spisku se još nalaze i vezista Italije i Čelsija Žoržinjo, kao i njegov saigrač Ngolo Kante, belgijski superstar Kevin de Brujne i sjajni francuski napadač Karim Benzema.

Male šanse se daju i Kristijanu Ronaldu, koji je ovu nagradu već osvajao pet puta, ali kako izgleda neće i šesti, makar ne ove godine.

Realno, kad se pogleda, Žoržinjo, koji je osvajač i Lige šampiona i Evropskog prvenstva trebalo bi da bude glavni favorit, ali tako vam je to kad se takmičite s Mesijem i Ronaldom…

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar