ĐAVOLJI PAKT: Dijanin advokat se odmah požalio Đilasovim medijima da je Hrkalovićeva uhapšena!

Policija ispituje umešanost Dijale Hrkalović u slučaj "ubistvo na šinama"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic, Objektiv.rs

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović uhapšena je danas zbog umešanosti u brutalno ubistvo Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama.

Dijana je došla u pratnji dvojice advokata, a jedan advokat je odmah javio portalu Nova S, koji je pod uređivačkom politikom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, da je Dijana tokom hapšenja bila šokirana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kao što se može videti na snimku koji Objektiv objavljuje, ispred stana Dijane Hrkalović nalazi se mnogo pripadnika policije.

Bivša državna sekretarka na licu nosi masku, a ruke drži u džepovima.

Podsetimo,  u julu je u specijalnom emisiji na televiziji Pink prikazano jezivo ubistvo koje se desilo u centru Beograda, kada je ubijen Vlastimir Milošević.

Za ovo ubistvo je bio osumnjičen, a potom volšebno oslobođen Veljko Belivuk, Marko Miljković i još jedna osoba. Telo Vlastimira Miloševića nađeno je 30. januara 2017. u rano jutro na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, u centru Beograda. Ubica je ušao u ulaz zgrade u kojoj je Milošević stanovao i tu ga je čekao.

Kada se Milošević pojavio na vratima, na njega je ispalio deset hitaca iz “škorpiona” s prigušivačem, od čega ga je sedam pogodilo u telo i jedan ispod brade. Uprkos tome, ranjen je počeo da trči i pobegao preko ulice, ali je usled krvarenja pao na tramvajske šine. Ubica mu je prišao i ispalio još šest metaka u glavu, o uznemirujući video pogledajte klikom OVDE.

Policija ispituje umešanost Dijale Hrkalović u ovom slučaju.

BONUS VIDEO:

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. I ja se slažem, i mislim da je ovu Đilas i postavio za državnog sekretara u Vučićevoj vladi, nekim skrivenom kanalima.

    Odgovori
  2. Gospodo tu se jednom mora staviti kraj nemoze svaka ala i budala da radi sto hoce i zeli sa Srbijom mora se preispitati ko stoi i ko finansira one spijune kao sto je bilo sa Borisa Tadica pa svedoci cela Srbija da je olos izdajnik Tadic unistavao Srbiju i njen narod kako je izrucavao heroje slao u rukama srpskih mrzitelja koje su bili naj zasluzniji za Srbiju onaj OLOS IZDAJNIK Tadic i Dzindzic ali stigla ga bozja kazna onog VELEIDAJNIKA ali i ovog treba sto pre koliko je pokrao izneo koliko je unistio firme i zatvorio ostavsi narod na ulici pa cak i vojsku raspustili i odrakli se davno od Kosovo i kao da se nije nista desilo on bi opet da bude predsednik nemoze to tako mora se jednom povuci linija i preispita ko ga je podrzavao ko finansirao i odkud te pare ne samo Tafic nego svi ti izdajnici i Djilas Tadic Ceda J Canak, Kurkandic, Sonja SERKO alo Srbijo dokle ce da cutis sta ce sa ove izdajnike,a ima ih jos mnogo mnogo sto ih znamoa i sto neznamo mora se to pitanje resiti nemoze Srbija drzati ove izdajnike,a oni rusiti i unistavali nasu drzavu Srbiju pa kako moze tako gledali ste emisiju sa Kapetana Dragana i onog nedoraslog samozvanog politicar Djurdja li Djordjo li je kako se moze dozvoljavati izdajniku i davati toliki prostor za lazi i neistine i u tome jos ona neka novinarka vodoteljka Jovana Joksimovic javno bez imalo srama napada Kapetana Dragana opominje ga,a onaj majmun olos celo vreme upada u rec i nedozvoljava da prica Dragan i ta ista besramnica Jovana opominje Dragana bozeeee pazite pa jos nekulturni i necivilizovani kaze hoces da ti ja skinem maicu besramnik sto kapetan moze mu tata biti kakvo djubre ali nista novo tu,takvi su svi izdajnici podji od Djilasa pa nadalje da su oni bili sposobni i pametni on bi bio na poziciji to su sve otpadak od ljudi i politicara i nemaju drug nacin doci do pozicije i to im je jedina nada sa izdajom protiv srpstvo i tako ce ih primetiti neki strani Srbomrsci i pocnu da ih finansiraju i drzava nista ne preduzima isto i nevinare tv kuce,ali da Jovana toliko javno gazi po Dragana to je strasno ona i svoe dete bi prodala za pare da joj ponude i odma bi gospodjo JOVANA pusti emisiju i pogledaj se nasta licis koliko si providna jadna si iz aviona se primecujes koliko mrzis Srbe i njen narod,aha ili nije tako zbok para radis to mene nepostoji nesto sto bi me nateralo da bih protiv svog naroda i vere

    Odgovori

Ostavite komentar