Madonina ćerka ŠOKIRALA priznanjem: Moja mama je frik, celog života me KONTROLISALA

Otkrila zanimljive detalje iz svog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube, Screenshot

Lurdes Leon, ćerka slavne pevačice Madone, u jednom intervjuu je otkrila da je njena majka opsednuta kontrolom, te da ju je kontrolisala čitavog života.

– Moja mama me je ceo život kontrolisala. Morala sam da postanem u potpunosti nezavisna čim sam završila srednju školu. Imam osećaj da je moja majka videla ostalu decu poznatih i slavnih, pa je odlučila da njena deca neće biti takva – ispričala je ona za Interview Magazine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mama jako insistira na tome da razmišljam o onome po čemu želim da budem poznata, a da to nije samo moj izgled. Ni ja ne želim da me ljudi pamte samo po tome – dodala je ona i istakla da smatra kako je pametna odluka to što se odlučila za manekenstvo.

Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

– Uživam u kampanjama koje radim i u kojima zapravo učestvujem i imam uticaja, tako da nisam samo model – naglašava Lurdes.

Istakla je i kako je njena majka veoma talentovana i da je lepo to što se bavi osnaživanjem drugih žena.

– Nisam to u potpunosti shvatila sve dok nisam shvatila važnost osnaživanja i šta znači biti žena. Ona je verovatno najveći radnik kojeg sam ikada videla. Nisam to nasledila, nažalost – zaključila je Madonina najstarija ćerka za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Interview Magazine

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar