“Saznaću gde živiš, pazi se!”: Antivakser zbog maske pretio članu posade, pa ga ovako kaznili (VIDEO)

Pao mu je mrak na oči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/doobiedukesims

Uprkos činjenici da je od početka epidemije koronavirusa u svetu prošlo godinu i po dana, postoji značajan broj ljudi koji i dalje veruje da je pametniji od ostalih, odbijajući da se povinuje široko rasprostranjenim merama.

Kao što je nošenje maske u avionu. Nešto što je pravilo broj jedan i bez čega je danas nemoguće otići s jedne destinacije do druge.

Na letu Junajted Erlajnsa ka Los Anđelesu izbila je rasprava između veoma besnog putnika i člana posade koji mu je nekoliko puta rekao da mora da ima masku kao i svi ostali putnici. Uz člana posade bilo je tu i još nekoliko putnika koji su pokušali da utiču na problematičnog da se smiri i poštuje pravila.

Budući da pilot nije želeo da poleti dok svi putnici ne stave maske na lica, jedan od njih baš nije želeo da to ispoštuje, zbog čega je ušao u sukob sa posadom.

– Naći ću te, naći ću ti adresu, datum rođenja, broj zdravstvenog osiguranja čim izađem iz aviona – vikao je razjareni antivakser nakon što mu je rečeno da avion neće poleteti ako nema masku.

Besnog putnika ostali su ispratili aplauzima, dok je član posade morao da popije vodu da se smiri koliko ga je iznervirao putnik.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar