Nakon spekulacija da je u vezi sa košarkašem, oglasila se Tara Simov: Tvrdi da je OVO prava ISTINA!

Bivša rijalitii učesnica Tara Simov oglasila se nakon navoda da je započela ljubavnu vezu sa košarkašem Partizana Alenom Smailagićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Bivša učesnica Zadruge, Tara Simov, navodno već neko vreme uživa u vezi sa košarkašem Partizana Alenom Smailagićem, čiji je identitet do sada pokušavala da sakrije od javnosti. Ipak, nakon što su domaće medije obišle informacije o njihovoj navodnoj romansi, Tara Simov rešila je da javno progovori o njihovom odnosu i otkrije pravu istinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Alen i ja se znamo mnogo duže, nismo zajedno. Mi se znamo, dve, tri godine. On je živeo preko, mi smo samo drugari. Alen i ja se dugo pratimo na Instagramu, dečko je igrao u San Francisku, kad je došao ovde družili smo se i družimo se, ali to je sve. Nema simpatija, slobodna sam što se tiče emocija – istakla je Tara za Kurir i dodala:

– Prekinula sam nedavno odnos sa Ša, ne razmišljam o novoj ljubavi. Shvatila sam da mi ne trebaju muškarci. Sa Nenadom nisam u kontaktu, prekinuli smo svaki kontakt pre dve nedelje, tako je najbolje. Uvek će imati poštovanje sa moje strane zbog svega što je uradio za mene.

Podsetimo, Tara na svojim Instagram storijima redovno objavljuje fotografije i snimke sa muškarcem kom je identitet “skrivala” stikerima, a izvori bliski rijaliti zvezdi  tvrde da između njih ipak postoji nešto više od prijateljstva.

– Tačno je da je između njih ima nešto više od prijateljstva. Tara i Alen upoznali su se u klubu gde je svako bio sa svojim društvom, a posle su zajedno otišli na after parti, gde su se i smuvali. Simpatije su pale na prvi pogled, a na jednom Tarinom storiju vidi se kako mu sedi u krilu – rekao je izvor i dodao:

– Ona je odmah nakon što su stupili u odnos počela da kači i njihove zajedničke snimke, kao i one iz njegovog automobila, ali mu uvek vešto prikrikrije lice emotikonom srca. Dan nakon što su se smuvali, vozili su se do kasno u noć, a sa njima su bili i njeni psi koje je, takođe, objavila na storiju dok su ih mazili. Alen je odlepio za Tarom, iako je sve krenulo iz zabave.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar