Nema kraja problemima za Stankovića: Ključni tandem ne igra s Kolubarom, upitan i za Midtjiland!

Na tom meču neće biti ni Dionija, koji je zaradio povredu, kao ni Rišaira Živkovića koji je dobio pozitivan nalaz na koronavirus

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nikola Mitic/ STARSPORT

Fudbalere Crvene zvezde u subotu od 15:55 očekuje meč s Kolubarom u gostima, a tamo Dejan Stanković, između ostalih, neće moći da računa i na Aleksandra Kataija i Gelora Kangu.

Najbolji strelac tima Aleksandar Katai imao je nešto dužu pauzu posle preležanog korona virusa, pa se očekuje da počne da trenira u ponedeljak, da bi bio spreman za meč Lige Evrope protiv Midtjilanda, u četvrtak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Gabonac s druge strane ima problema sa umorom, pošto je igrao dvomeč protiv Angole za svoju zemlju. On će pre gostovanja u Lazarevcu odraditi samo jedan timski trening. Moguće je da će ga Dejan Stanković ostaviti na klupi za rezervne igrače i koristiti ga u slučaju samo krajnje nužde.

Od Covida-19 oporavili su se Miloš Degenek, Aleksandar Dragović i Milan Borjan. I očekuje se da ova trojka sutra zaigra u Lazarevcu.

Na tom meču neće biti ni Dionija, koji je zaradio povredu, kao ni Rišaira Živkovića koji je dobio pozitivan nalaz na koronavirus.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar