Nju je NAJVIŠE voleo: Marko Živić prekinuo je snimanje emisije UŽIVO samo da bi joj čuo glas

Marko Živić je danas izgubio svoju bitku sa životom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na TV Prva dogodila se neočekivana i više nego simpatična situacija, kada je glumac Marko Živić u programu uživo telefonom pozvao svoju mamu Biljanu.

Marko Živić je danas izgubio svoju bitku sa životom. Ostaće upamćen po mnogobrojnim ulogama u domaćim filmovima, ali i kao vrlo emotivan čovek.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Marko Živić, Rade Ćosić i reditelj Marko Jovičić gostovali su u pomenutoj emisiji povodom premijere predstave “Tamo daleko”, koja je bila održana 30. marta u “Kombank dvorani”, piše Najžena.rs.

Na početku razgovora o predstavi, Marko Živić je na kratko prekinuo intervju i imao nesvakidašnju molbu za voditelja Dejana Pantelića.

– Ja sam Kruševljanin, moja majka se uvek buni kada joj ne javim da gostujem u nekoj emisiji. Biljana se zove mama. Izvinjavam se gledaocima, ali jedna je majka. Jel mogu samo da je pozovem, staviću je na spikerfon? – upitao je Marko, na šta je voditelj naravno odgovorio potvrdno.

– Halo mama, ja sam sada kod Dekija u “150 minuta”, nisam stigao da ti javim, pa mi je sad Deki dozvolio. Upali da gledaš – rekao je Marko Živić, što je izazvalo smeh u studiju.

– Evo uključila sam televizor, hvala Dekiju, pozdravljam vas sve, celu ekipu – odgovorila je Živićeva mama Biljana, a ova situacija izazvala je veliki broj pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Izvor: najžena.rs

Komentari (1)

  1. Dragi uvek nasmejani Dečače, nisam čitala danima novine,nisam slušala vesti,a onda čuh da nisi uspeo. Tuga,velika tuga. Tamo gde ideš,postoji veliko nebesko pozorište i tvoje kolege ćeš sresti,pa nećeš biti sam. Iskreno saučešće porodici i prijatelji,a ja ću pamtiti tvoj osmeh,dok me ima.

    Odgovori

Ostavite komentar