Zadrugarka na lekovima za smirenje nakon SAMOUBISTVA oca: “Hteo je MENE da ubije pre 4 meseca”

Kaže da će potražiti pomoć psihologa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen/Youtube

Zadrugarka Olga Margitić suočila se prošle nedelje sa lošim veštima kada je u okviru rijalitija saznala da joj je otac izvršio samoubistvo.

Rijaliti je odmah po primanju vesti napustila, a sahrana njenog oca bila je juče.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kako mogu da budem dobro sam, pijem lekove za smirenje. Padnem ja tako psihički. Teško mi je sve ovo palo. Kada me je produkcija prošle nedelje izvela iz “Zadruge”, pretpostavila sam da je nešto vezano za tatu. Od kad je majka umrla, stalno je govorio da ne može bez nje i da hoće da ide da živi kod nje. Vrištala sam kada su mi saopštili da je otac umro. Sa njima sam živela i provodila vreme. Pazili su me, mazili su me. Sve na šta sam pomislila, imala sam, oni su mi obezbedili. Moj otac je još u junu napisao oproštajno pismo, jer je već tada rešio da oduzme sebi život. Kada sam ja to primetila i ubeđivala da se ne ubije, krenuo je da preti meni pištoljem. Hteo je mene da ubije taj dan. Njemu su taj dan policajci oduzeli pištolj. Bio je nervno rastrojen. Pokušavala sam stalno da pričam sa njim, ali pomoći nije bilo. Nažalost sada više nije sa nama – rekla je Olga za “Blic” i dodala:

– On nije bio protiv toga da uđem u rijaliti. Moj otac nije rekao: “Nisam ja za to”, jer da je to izgovorio, ja nikada ne bih ušla. Ja nikada nisam bila problematična, uvek sam završavala studije u roku. Zabolelo me je kad sam čula da se otac ubio zbog mog lošeg ponašanja. Moći ću da se vratim u rijaliti, biće mi lakše u kolektivu i već od sutra sam u “Zadruzi”. Tražiću psihologa i biće mi teže da spavam, ali moram da se izborim sa samom sobom – objasnila je.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar