Kija Kockar priznala da je LAGALA u Zadruzi: Konačno otkrila ISTINU koju je krila tri godine

Ispričala je da ima rođake na selu, ali da nikada nije išla kod njih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/Antonio Ahel

Kristina Kija Kockar pobedila je u prvoj sezoni rijaliti programa “Zadruga”, a sada je javno priznala da je neke stvari lagala tokom svog učešća.

Prilikom davanja jednog intervjua pevačica je otkrila da je pre tri godine slagala javnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja sam odrasla u gradu. Baš sam iz Zrenjanina, a ne iz nekog okolnog sela. Imam rođake na selu, ali nikada nisam išla kod njih. Čak je i moja baka oduvek živela sa nama, a druge bake i deke su preminule pre mog rođenja ili kada sam bila veoma mala – ispričala je Kija, a onda dodala:

– Nisam imala dodira sa selom. Nikad nisam muzla kravu, čistila balegu i slično. To sam slagala tamo kad sam bila u “Zadruzi”, kad su dolazile gazde i pitale me da li sam bila kod kokoški, na šta sam ja odgovorila: “Da, naravno, kako da ne” – priznala je Kockareva uz osmeh.

– Možda sam posle jednom ili najviše dvaput bila u kokošinjcu. Iako nisam radila sve te stvari kao dete ili kasnije tokom života, moram da priznam da sam često izlazila u seoske diskoteke. Tamo su bili najbolji provodi. Bila sam i pod šatorom kad su bile slave sela. Ne bih, ipak, pevala pod šatorom. Nije to za mene. Mada, ako vole moju muziku nek me zovu, što da ne – zaključila je pevačica u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar