Ovo je TRENUTAK kada je upucan Srbin na Kosovu: Lekari se bore za život Srećka Sofronijevića (VIDEO)

Albanci su danas napravili veliki haos na severu Kosova kada su otvorili vatru na Srbe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen

Srbin Srećko Sofronijević iz Zvečana koji je prilikom jutrošnjeg upada specijalnih jedinica Koosvske policije upucan, trenutno je na operaciji u bolnici u Kosovskoj Mitrovici.

On ima tešku prostrelnu ranu, ali prema prvim informacijama nije životno ugrožen. Sofronijević je upucan u trenutku kada je kosovska policija otvorila vatru, a okupljeni Srbi počeli da trče u zaklon. Upucan je sa leđa u Zvečanu, gde je kosovska policija kao i u Kosovskoj Mitrovici upadala u objekte.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Povreda je naneta vatrenim oružjm, ustreljen je u predelu grudnog koša. Povređena mu je lopatica i rebro, spremamo se za operacionu salu kako bi mu izvadili metak. On se nalazi u intezivnoj nezi i u teškom je stanju – rekao je za “Kosovo onlajn” hirurg Zlatan Elek, direktor KBC Kosovska Mitrovica.

Video momenta kada je Srbin upucan u leđa možete videti OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Sta jos treba da urade , vreme je da dobiju revans i nauce se pametibza sva vremena ... Druho poluvreme sa siptarima treba da krene , jedino ako i ovo nije predizborna kampanja i dogovor sa Kurtijem da se blebeta u prazno i hvataju nacionalisticki poeni preko zivota gradana ...

    Odgovori

Ostavite komentar