U krevetu je lepo, ali može da dosadi: Isprobajte ova četiri uzbudljiva mesta za VOĐENJE LJUBAVI

Za treće vam je potrebno malo više hrabrosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Vođenje ljubavi je sjajno.

Ali, istini za volju, vrlo lako dosadi kada se dešava na istom mestu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I da ne bi došlo do nezadovoljstva, a onda i do prezasićenja među vama i partnerom, pokrenite se i izađite iz zone komfora.

Mnogi ljubavnici svakodnevno uživaju u seksu, te se tako upuštaju u smišljanje novih mesta za vođenje ljubavi. Vremenom udobnost kreveta postane dosadna varijanta, pa alternative postaju dobrodošle. Iskorisite maštu i osmislite nova mesta, a mi vam donosimo četiri predloga koje možete da iskoristite:

1. Veš mašina
Ukoliko niste probali ovo mesto za seks, pripremite se za dodatnu vrstu vibracije dok vodite ljubav. Kada se uključi centrifuga prepustite se situaciji i uživajte.

2. Krov zgrade
Ako vam treba avantra u životu, onda izaberite neku najvišu zgradu u kraju, kako vas druge komšije sa poslednjih spratova ne bi videle i prepustite se oblacima i uživanju na krovu.

Foto: Shutterstock

3. Kabina u butiku
Kada pronađete butik sa dovoljno velikom kabinom možete je iskoristiti da sa svojim partnerom unutra vodite ljubav. Pazite da ne budete bučni, jer vas mogu čuti drugi kupci. Takođe, ogledala će vam dati poseban užitak dok vodite ljubav.

4. Kancelarija na poslu
Ako radite u sopstvenoj kancelariji, onda je vreme da se relaksirate i opustite, jer imate priliku da kao u filmovima bacite sve stvari sa radnog stola i prepustite se užitku, jer svima je potrebna relaksacija od posla.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar