Novi snimak Pikea frapirao navijače: Radi ono što fudbaleri ne smeju, a klub ćuti kao zaliven (VIDEO)

Mnogima se ne sviđa činjenica da mu se često progleda kroz prste jer Pike ima neke hobije koje fudbaleri ne bi smeli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Đerar Pike ispred sebe ima sigurno još nekoliko godina igračke karijere, ali se on odavno “bacio” na druge poslove u kojima je veoma uspešan.

Pike je pokazao da je odličan biznismen jer je s nekoliko svojih kompanija uspeo da zaradi ogroman novac i nije čudo što je pre nekoliko meseci pristao da skoro besplatno igra za Barselonu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Španski defanzivac se u katalonski klub vratio na leto 2008. godine nakon što je nekoliko godina proveo u dresu Mančester junajteda, ali nikada nije dobio pravu šansu u prvom timu engleskog kluba.

Povratak u Barsu za njega je bio odličan potez, te je već 13 godina standardan član prve postave. S Barselonom i Španijom je osvojio sve što je mogao i zbog toga je sebi mogao da priušti da se fokusira na neke druge stvari u životu.

Pikeu fudbal nije više toliko prioritetan i razmišlja uveliko o tome čime će se baviti nakon što završi karijeru. Ima i dosta poseban odnos s katalonskim klubom zbog čega navijači veruju da će on sigurno jednog dana biti i predsednik Barselone.

Međutim, mnogima se ne sviđa činjenica da mu se često progleda kroz prste jer Pike ima neke hobije koje fudbaleri ne bi smeli da rade dok su još vezani ugovorom za klub. Fudbaleri u ugovorima imaju klauzule da ne smu da rade opasne stvari i rizikuju povrede, ali Pike to baš i ne poštuje.

Pike je pre nekoliko godina bio u centru pažnje kada je na odmoru u Kataru vozio bagi s kojim se prevrnuo i na svu sreću nije bio povređen, a čak je objavio tada video na društvenim mrežama tog događaja.

Ono što je prošlog meseca itekako naljutilo navijače Barselone jeste činjenica da je Pike sa svojom porodicom išao na surfovanje u Kantabriju iako se u tom trenutku oporavljao od povrede. Pikeu je bilo zabranjeno da radi takve stvari pogotovo jer je u procesu oporavka, ali očito nije slutio da će ga fotoreporter “uhvatiti” na delu. No, ni tada Barselona nije kaznila iskusnog igrača.

Takođe, pre nekoliko dana Pike je objavio kako zajedno s još jednim pilotom uzleće s avionom što je bio novi “okidač” na velike kritike navijača Barselone, ali i španskih medija.

Prošle godine je bio u centru pažnje kada je velikom brzinom projurio pored novinara na stadionu Barselone sa svojim električnim biciklom, ali nije dobio ni upozorenje od kluba zbog toga.

Pike očito uživa da radi stvari koje su fudbalerima zabranjene, jer je jasno da ga klub neće kazniti, a pogotovo nakon što je pristao da igra skoro besplatno.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar