Otac dvoje dece napravio ručak, pa se UBIO u sobi: Slomljena porodica u neverici zbog jedne stvari

Kako im je to promaklo?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Liverpool Echo printscreen

Porodica Kent iz okoline Liverpula zavijena je ovih dana u crno nakon što je suprug i otac dvoje dece izvršio samoubistvo.

Stiven Kent (50), vedar i uvek nasmejan čovek digao je ruke na sebe pošto je prethodno pripremio garderobu za novi dan na poslu i spremio je ručak za sve u kući.

Stivenova supruga Kerol (53) pronašla je njegovo telo u sobi, posle čega su se od njega oprostili ćerka Ejmi (24) koja sada živi u drugom gradu sa partnerom, kao i sin Endrju (21), prenosi Daily record.

Frapirana familija na čelu sa Stivenovim roditeljima dolazila je narednog dana da izjavi saučešće, potpuno nema da bilo šta kaže oko toga zašto je svima omiljeni čovek iznenada izvršio samoubistvo.

– Ništa, ali zaista ništa nije ukazivalo na to da će se ubiti. Nije bio sklon depresiji, dok je ručak juče pripremao šalio se kao i uvek. Spremao se za posao. Prethodnih dana promenio je potpuno zanimanje, možda ga je to uništilo, ali ne verujem. Primetili bismo. Ovo je jedna od onih smrti za koju čovek ne zna kako da je objasni jer nije postojao vidljiv razlog za to – rekla je ćerka Ejmi.

Ona je pristala da priča o očevoj smrti kako bi trgla neke druge porodice koje primećuju da su im neki ukućani u depresiji.

– Kako je tek u onim porodicama gde ima depresivnih članova, ako je ovo uradio moj uvek vedri tata? Pomisao da se ubio a da ga je nešto mučilo što mi nismo primetili će me večno proganjati – rekla je Ejmi Kent.

Policija je zatvorila slučaj budući da nema nikakvih dokaza koji bi ukazivali na suprotno od onog što se i dogodilo. Samo Stiven zna zašto je iznenada odlučio da prekine, na prvi pogled idealan porodičan život.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar