REČ ASTROLOGA

Nisu otvorene, već često skrivaju stvarne MISLI I OSEĆANJA: Pet tajni jedne VAGE

Iako stalno traže sklad, one su neusklađene same sa sobom jer su često neodlučne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Svi znaju da Vage teže harmoniji i da su im ljubavni odnosi najvažnija stvar u životu.

Beskrajno šarmantne i društvene, nisu pohlepne, ali je novac najvažnija stavka u braku.

Tako da nije čudno da Vage mogu biti same, ili bogate udovice. Zato se često događa da duže nego ostali čekaju na ljubav. Bitno je znati da se zaljubljuju, ne u vas, nego u samu ljubav koju vam pružaju.

Ovi romantičari zodijaka nisu otvoreni, već često skrivaju stvarne misli i osećanja. Ipak, najkompatibilniji znaci za Vagu su Vodolija i Blizanci. Potrebno je da izbegavaju Jarčeve i Rakove jer nisu u idealnoj ravnoteži. Ovan je neprihvatljiv, jer je previše grub za ukus jedne Vage. Ne podnose nepredviđeni haos i to je ono što ih užasava.

Iako Vage stalno traže sklad one su neusklađene same sa sobom jer su često neodlučne. Ovo je sezona Vage i red je da vidimo neke dobre i naglašene osobine ovog znaka zodijaka.

1. Vaga voli da flertuje ali nemojte pomisliti da želi avanturu ili kratku vezu. Upravo suprotno, ona je ta koja vodi računa sa kim stvara početni temelj ljubavnog odnosa. Vage vole trajne i dugoročne veze koje su usput i ekonomične. Uostalom, kako da se neko brine o njima na kratak rok.
2.Često vam deluju nesigurno i nezainteresovano, ali tu grešite. Ona je mudra i polako opservira celu situaciju u kojoj se nalazi. Veoma je prisutna i pravi plan koji neće nikog uznemiriti, a ima sigurno dejstvo.

Nedeljni horoskop od 11. do 18. oktobra: Mesec iz znaka Jarca daje STABILNOST U POSLU

3.Vaga je idealna za sve znake zodijaka koji lažu. Ona neće podleći tračevima ni nagađanjima. Vaga je osoba koja dok ne vidi svojim očima ne veruje. Zato, ako imate Vagu pored sebe, možete biti mirni sve dok vas ne vidi.
4. Opšte poznati mirotvorac zodijaka, pripadnici znaka Vage imaju divnu osobinu urođene diplomatije. Zato su u stanju da pomire ljude koji su i krvni neprijatelji.
5. Osim što je pažljiva prema prijateljima i partneru može dosta da istrpi, a reč da ne kaže. Ipak, najvažnija osobina Vage je mudra proračunatost, jer uvek razmišlja nekoliko koraka unapred u odnosu na konkurenciju.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar