ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 11. do 18. oktobra: Mesec iz znaka Jarca daje STABILNOST U POSLU

Bik želi da uživa u površnosti, slobodni Lavovi prelaze u akciju, Ribe su postale hipohondri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao
Ko čeka taj dočeka, a tako i vi bolju poslovnu nedelju u kojoj imate sve mogućnosti dobrih finasija. Tako da tamo gde je bilo zakočeno sada će se otkočiti. Tokom sedmice pokušajte još bolje da se organizujete, jer vam krajem nedelje sledi mnoštvo poslovnih sastanaka. Realizacija u svemu neće izostati.
Ljubav
Početak nedelje obeležen je trazitnim Mesecom u Jarcu, a to uvek donosi malu otuđenost. Zato je ovo period u kome će vam prijati starije i ozbiljnije društvo. Bavite se ozbiljnim životnim temama i baš uživate da budete bitni. Međutim, krajem sedmice nećete moći da se odbranite od društvenih događaja. Zato ćete sa partnerom biti prisutni u mnogim porodičnim okupljanjima. Slobodni Ovnovi nemaju mnogo šanse da uđu u emotivnu vezu.
Zdravlje
Moguće upale grla.

BIK

Posao
Ove nedelje kod vas je na redu ozbiljnost i posvećenost. Nije vam to potpuno strana opcija, ali ste vi drugačije raspoloženi. Nije vam stalo do posvećenosti, već želite da uživate u površnosti koja vas odmara. Ipak, krajem nedelje, stvari se malo otopljavaju, pa će i poslovi biti lakši i bez veće odgovornosti. Krajem nedelje imate dobar prijateljski savet.
Ljubav
Nije turbulentan ljubavna samo nedelja, već poslednjih pet godina. Ipak, sredinom nedelje, pokušajte da ne donosite odluke posle kojih ćete se pokajati. Planirajte raskid, ako želite, ili planirajte obnovu ljubavi. Krajem nedelje imate susret sa starim prijateljem koji će vas oduševiti. U ljubavi probajte da obnovite strast.
Zdravlje
Povedite računa o unosu ugljenih hidrata.

BLIZANCI

Posao
I vama je krenulo da se odvija zamršeno klupko. Uhvatili ste dobar ritam i sada ne popuštate. Sredinom sedmice obratite pažnju da ne prekinete dugogodišnju saradnju. Krajem nedelje imate mogućnost da popravite odnose sa poslovnim saradnicima koji su bili u prekidu.
Ljubav
Puni ste senzacija koje intezivno preživljavate duboko u sebi. Iz svega toga možete izvući manju štetu jer neko može iskoristiti vaše poverenje. Zato, sredinom nedelje, obratite pažnju da ne verujete u sve što vam se kaže. Krajem nedelje nemate dobru percepciju u odnosu sa emotivnim partnerom. To znači da razmišljate samo o sebi i svojim potrebama.
Zdravlje
Manji problemi sa akutnim upalama.

RAK

Posao
Odlična saradnja sa strancima ili inostranstvom. Međutim, to ne obećava i veće finasijske prihode. Tako da će ove nedelje prihodi biti isto umanjeni kao i do sada. Neke dileme koje imate rešavate krajem nedelje. Potpisivanje ugovora ili važnih dogovora takođe je rezervisano za kraj nedelje.
Ljubav
Ovo je nedelja otrežnjenja, pa će veze koje su već izdahnule otići u nepovrat. Pluton ponovo ispituje vaše polje ljubavi i emotivnih odnosa. Dok će druge, koje su tek započele, ozvaničiti javno svoju ljubav. Krajem nedelje bolja situacija bez velike napetosti na ljubavnom polju.
Zdravlje
Krećite se više i povedite računa o unosu šećera.

LAV

Posao
Početak nedelje nije sjajan jer vas opterećuju poslovne okolnosti koje ne zavise direktno od vas. Međutim, sredina perioda je već mnogo bolja i vi dobijate šanse da nadoknadite propušteno. Tako da ćete završiti odlične poslovne mogućnosti koje du duže bile u zastoju. Pokušajte bolje da rasporedite i svoje slobodno vreme.
Ljubav
Od potpune neaktivnosti, početkom nedelje, slobodni Lavovi prelaze u akciju. Tako da će društveni život biti fokus sve do kraja sedmice. Zadovoljni ste situacijom u porodici, domu i sa emotivnim partnerom, pa možete malo da odahnete. Krajem nedelje vas čeka dobro i prijateljsko druženje koje ćete dugo pamtiti.
Zdravlje
Veoma ste vitalni i nemate zdravstvene tegobe.

DEVICA

Posao
Odličan početak nedelje, jer vam Mesec iz znaka Jarca daje stabilnost u poslu. Bolje ste fokusirani, što će vam dati bolju produktivnost. Čak ćete i odluke donositi brže i odgovornije. Ipak, sredina nedelje ponovo donosi manji problem sa nestrpljenjem i nervozom. Vodite računa gde i u šta ulažete novac koji vam stiže krajem nedelje.
Ljubav
Na polju ljubavi imate stablan početak nedelje. Međutim, vi planirate dugoročne ciljeve i pitanje je da li će se partner složiti sa vašim pogledom na budućnost. Tokom cele nedelje nemate prave odgovore na mnoga konkretna pitanja jer još uvek analizirate. Pitajte i srce, a ne samo razum.
Zdravlje
Nemate veće zdravstvene tegobe.

VAGA

Posao
Sjajna nedelja pred vama jer ćete povećati svoju poslovnu efikasnost.Odlična koncentracija omogućava da završite na vreme poslovni projekat. Imate veliku volju i energiju da uspete u svojim ciljevima. Vaš urođeni instikt pomaže vam da se dobro finasijski organizujete. Tako da će vam štednja dobro doći krajem nedelje kada imate određena plaćanja.
Ljubav
Vi nećete samo obnavljati stan ili kuću već i ljubav. Potpuno ste sigurni da želite da obnovite vezu koju ste nedavno okončali. Nemojte čekati preduzmite bilo šta. Ipak, pokušajte da kontrolišete svoju nameru i otvorenost za ljubav da se ne rasplinete kao balon od sapunice.
Zdravlje
Odlično se osećate ako nemate hronične tegobe.

ŠKORPIJA

Posao
Ovo je nedelja mogućnosti ako se bavite privatnim poslom. A sve mogućnosti stvarate sami uvođenjem ili proširenjem poslovne ponude. Tako da sve što započnete ove sedmice može vam se isplatiti na duži rok. Planirate nove investicije koje će takođe imati dobru finasijsku zaradu. Krajem nedelje imate prve poslovne ponude.
Ljubav
Početak nedelje nije očaravajuć, ali ostatak može biti dobar. Potrebna vam je bliskost koju ste negde usput izgubili. Zato je komunikacija i zajedničko vreme esencija za vaš emotivni odnos. Zato pokušajte da revitalizujete ljubavnu vezu da bi se bolje povezali sa emotivnim partnerom. To vam može doneti zasluženu harmoniju i radosne trenutke.
Zdravlje
Odlično je vaše zdravlje.

Mesečni horoskop za OKTOBAR: Izdržite iskušenja tokom prve polovine meseca, posle toga stižu rešenja

STRELAC

Posao
Početak nedelje nije naročito pozitivan za vas. Vaša sujeta može imati negativna uticaj na vaše poslovno okruženje i doneti vam neslaganje po mnogim pitanjima. Kontrolišite svoje promenljivo raspoloženje jer jako utiče na posao kojim se bavite. Krajem nedelje polako se vraća vaša efikasnost i vi plivate svojim profesionalnim morem.
Ljubav
Možete rešiti neke sporove sa braćom ili sestrama. Na početku nedelje manji problem sa decom oko obrazovanja. Ipak, strpljivo ćete rešiti svaki problem na svoj dobro poznati način. Takođe ste spremni da rešavate i problem koji ima vaš emotivni partner. Tako da je ovo nedelja za rešavanje tuđih problema, a svoje stavljate na čekanje.
Zdravlje
Oduprite se masnoj hrani.

JARAC

Posao
Tranzitni Mesec je u vašem znaku početkom nedelje pa osećate unutrašnju stabilnost. Zato možete svaki gubitak pretvoriti u dobitak, što može poboljšati vaše finasije. Bolja koncentracija tokom cele nedelje drži vas na odstojanju od nesmotrenih odluka. Krajem nedelje možete očekivati nagradu za uloženi trud.
Ljubav
Hlanoća i distanca koju isijavate početkom nedelje istopiće se kao sneg kada dobijete lepe vesti u okviru porodice. Ove nedelje očekujete odgovornost, ozbiljnost i veliku posvećenost od partnera. Red je da mu istom merom uzvratite. Pokušajte da imate manja očekivanja jer će vam to doneti veću radost i opuštenost.
Zdravlje
Odlično se osećate.

VODOLIJA

Posao
Prva tri dana ove nedelje veoma ste posvećeni poslu i karijeri. To vam donosi dodatne zadatke i obaveze. Ipak, ove nedelje možete doneti bitne i sudbinske odluke unutar svoje profesije ili hobija. Nećete oduševiti samo sebe već i okolinu. Čak i uz malo truda možete dobiti dobru dodatnu zaradu. Posle svih odličnih događaja krajem nedelje ste potpuno iscrpljeni.
Ljubav
Toliko ste zaokupirani poslom da nemate vremena za emotivna dešavanja. U drugom delu nedelje postoiji velika mogućnost da upoznate bitnu osobu preko prijatelja. Ako planirate kraće putovanje lako se mogu spojiti ljubav i posao.
Zdravlje
Odlično se osećate.

RIBE

Posao
Nema odmora dok traje potpuna promena. Niste u stanju da radite više stvari odjednom zato se koncentrišite na jednu najbitniju. Veliko samopuzdanje spašava vas pri donošenju ključnih odluka. Krajem nedelje iznenadni dobitak koji će vam popraviti raspoloženje. Odlična finasijska inekcija dolazi u pravom trenutku.
Ljubav
Ako ste na društvenim mrežama, jedna osoba će stići do vas. Zato imate mogućnost ulaska u tajnu ljubavnu vezu koja neće dugo potrajati. Ribe koje su u braku ili dugoj vezi mogu poboljšati emotivne odnose do kraja nedelje. Zato slede romantični trenuci uz voljenu osobu.
Zdravlje
Postali ste hipohondar.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar