Boško UNIŠTIO Đilasa i Mariniku: Patriote neće glasati za Tepićevu koja kaže da su Srbi genocidni (VIDEO)

Boško Obradović ogolio istinu o Mariniki Tepić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Dveri, Boško Obradović razotkrio je “politički kostur” potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, koja je desna ruka Dragana Đilasa.

Obradović je u emisiji pitao voditeljku kako može neko ko je patriota da glasa za Mariniku Tepić, koja je u Narodnoj Skupštini glasala za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici. On je još i naveo da Tepićeva uopšte nije novo lice u politici kako je neki propagiraju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kako mislite da je nov neko ko je bio pokrajinski sekretar u Vladi Bojana Pajtića, u vreme Demokratske stranke, ko je bio član Lige socijaldemokrata Vojvodina Nenada Čanka i ko je sa nekolicinom narodnih poslanika predložio donošenje Rezolucije o genocidu u Srebrenici u Narodnoj Skupšitini. Je l mislite da će neko ko je patriota da glasa za Mariniku Tepić, da pobedi Vučića, to je ljudi nerealno – izričit je bio Obradović.

Podsetimo, Dragan Đilas takođe deli stav svoje desne ruke Marinike Tepić, on je nedavno usred Crne Gore praktično izjavio da su Srbi u Srebrenici počinili genocid!Više o tome KLIKOM OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Zvuci skoro neverovatno da jedan Bosko Obradovic,najednom se okrene protiv izdajnika lazova,protiv napretka Srbije.Bravo Bosko!Nastavi tako,ali iskreno,bez lazi- tako ces sigurno dobit vece simpatije medju narodom,prema tome-i vecu poziciju u drustvu.

    Odgovori

Ostavite komentar