Mislila sam da imam savršen brak, a onda sam našla pocepan račun i odmah sam znala šta on 4 godine KRIJE!

Njen svet se srušio kada je otkrila šta joj je muž radio iza leđa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedna Engleskinja je bila ubeđena da je pravog muškaraca pronašla kada se drugi put udala, ali onda je doživela ogromno razočaranje.

– Ja imam 39, a moj suprug 42 godine i u braku smo četiri godine. Nikada nisam ni pomislila da bi neverstvo moglo da bude problem u našoj vezi – moj prvi muž me je varao godinama, i sadašnji partner odlično to zna i koliko bi me preljuba povredila – navodi žena i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ali, sve se promenilo kada sam pre tri meseca pronašla pocepan račun iz restorana. Tada mi je rekao da je na poslovnom putovanju, ali račun je bio za skupo vino, šampanjac i dezert, a to sigurno nije bio poslovni ručak.

– Kada sam mu posle toga pregledala mobilni telefon, pronašla sam gomilu poruka koje je razmenjivao sa svojom koleginicom. Očigledno je da oni već duže vreme imaju aferu, a najviše su me pogodile poruke u kojima je on poredio moje telo sa njenim. Bili su toliko drski da su čak planirali i zajednički odmor – kaže ona.

Foto: Shutterstock

– Kada sam se suočila sa njim i rekla mu šta sam saznala, preklinjao me je da mu pružim drugu šansu. Znam da je glupo poverovati mu, ali nisam mogla da odem… ne ponovo. Od tada nismo vodili ljubav i kad god on pokuša da me poljubi ili pomazi, ja ga odgurnem. Htela bih da na sve zaboravim, ali želim da mu pokažem koliko me je sve ovo zabolelo. Zato sam preko “Tindera” počela da tražim potencijalne ljubavnike – priznaje Britanka.

Foto: Shutterstock

– Imala sam mnogo ponuda, i neki od njih su zaista pristojni muškarci koji traže ljubav, ali nisam sigurna da bih mogla da se sretnem uživo s bilo kojim od njih. Koliko god bila besna i povređena, kao što je sada slučaj, ja mrzim da povređujem ljude – iskrena je žena.

Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

– Želim da se i on oseća loše kao i ja. Ali, šta ako krivica bude jača od bola koji trenutno osećam – u dilemi je Engleskinja.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar