Stručnjaci su otkrili: Jedna LAŽ se najčešće izgovara u spavaćoj sobi, a EVO i koja

Skoro 80 odsto žena izgovara ovu laž

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: James Veysey / Camerapress / Profimedia

Ekspert za seksualne odnose Nađa Bokodi iz Australije otkrila je koja je to uobičajena laž koja se izgovara u spavaćoj sobi.

Ona ističe da su žene “sjajne glumice.”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona to zna jer muškarci uvek insistiraju da niko sa njima nikada nije glumio orgazam, uprkos činjenici da 80 odsto žena priznaju da to rade.

Pretvaranje da uživate u vođenju ljubavi više nego što je to istina moglo bi da izgleda bezopasno, ali Nađa kaže da to ukazuje na nešto zabrinjavajuće.

– Razlog zbog kojeg smo toliko ubedljivi u pretvaranju da smo uživali je to što smo vežbali tokom čitavog života ignorišući nelagodu – kaže ona.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Menstruacija, grudnjaci sa žicama i štikle deo su načina na koji “učimo devojčice da poveži bol sa ženskošću”, kao i gubitak nevinosti i, naravno, porođaja.

– Nisam shvatila koliko sam ovu poruku usvojila do pre oko šest meseci, kada sam bila podvrgnuta operaciji kako bih otkrila izvor peckavog osećaja u stomaku koji me mučio skoro dve decenije.

Izvor bola bila je opsežna endometrioza, stanje u kojem tkivo koje obično oblaže matericu počinje da raste u drugim delovima tela.

Foto: Dmitry Tsvetkov / Alamy / Alamy / Profimedia

Nađin hirurg rekao joj je da je “neverovatno” što je toliko dugo mogla da živi sa bolom. Ali ona ipak kaže:

– Ipak, to nije bilo zaista neverovatno. Kao i mnoge žene koje poznajem, bol nije postao stvar kroz koju je trebalo proći, već deo mene. Dakle, evo bombastične istine: seks bi trebalo da pruža zaista dobar i neverovatan osećaj, ali je činjenica da mnogo žena ne uživa u njemu jer im izaziva bol i da zbog toga se odlučuju na glumljenje orgazma.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar