Petak kad Beograd diše za “hevi metal”: Ako pitate ove momke, Pantera je živa – i svira u Festu

S početkom oko 21 čas u kultnom klubu u hali Pinki sviraju Panterchuggah i Hemmoterapia

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva/Jovan Dorkin

Prvi domaći Pantera “tribute” bend Panterchuggah u drim tim sastavu u Festu. Petak 8. oktobar.

Na vokalu, najdublje grlo i verovatno najstrašnija pojava balkanske “hard-kor” scene – Jovan “Jay Dee” Dorkin. Na basu, srpski Truhiljo s velikim iskustvom sviranja u čuvenim sastavima Magma, Pero Deformero, Voodoo Popeye (…) Vihor Ristić. Na gitari mlada nada beogradske “thrash” scene Luka Marković, a kako se najbolje uvek ostavlja za kraj, na bubnjevima “gvozdena palica” legendarnih metal sastava poput Alogije, Danilo Petrović trija i mnogih drugih – Damir Adžić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ako vam se do sada “metalne” emocije nisu dovoljno zakuvale, ono što sledi objasniće vam da je posle dužeg vremena u Festu u Petak 8.10. u pitanju istinski beogradski metal šou! Podrška “Panterčugi” biće više nego žestoka:

Hemmoterapia je autorski “thrash metal” bend oformljen krajem 2017. godine na Novom Beogradu. Prvi album “Metastaza” objavljen je u martu 2019. godine, a kao najava za drugi pojavila su se dva singla “Antihrist” i “Zona sumraka”. Članovi benda su Nikola Đukić (gitara), Boris Gaica (bas), Leon Rebelj (gitara), Nikola Zilović (vokal), ali tu je i sada već legendarni “thrash” bubnjar David Popović, koji je pored ovog benda nastupao i za čuveni Hatred, ali i hard&heavy sastav Sextasy.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar