Nokia predstavila tablet T20 sa snažnom baterijom: Evo šta nudi i kad stiže u Srbiju (VIDEO)

Korisnici u Evropi prvi će moći da kupe uređaj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube / Nokia Mobile

Kompanija HMD Global, vlasnik brenda Nokia, predstavila je Android tablet T20, koji stiže sa 2K displejom, dve kamere i snažnom baterijom. Njegova premijera u Srbiji očekuje se početkom novembra.

Najavljene su dve verzije uređaja sa Wi-Fi (cena 200 evra) i SIM/Wi-Fi konekcijom (cena 240 evra). Tablet neće podržavati 5G tehnologiju, ali je u planu i takva serija.

Korisnici u Evropi prvi će moći da kupe T20, koji raspolaže sa 32/64GB prostora za skladištenje podataka, uz mogućnost proširenja do 512GB.

Odlične performanse

Tablet pokreće Android 11 sa garantovanom dvogodišnjom OS podrškom i trogodišnjim sigurnosnim ažuriranjem.

Poseduje 10.4-inčni displej (rezolucije 2000×1200) i Unisoc T610 čipset (3/4GB RAM-memorije), prenosi CNBC.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedan od najvažnijih noviteta je baterija, kapaciteta 8.200mAh, koja podržava brzo punjenje (15W). Omogućava 15 sati “surfovanja” po internetu, sedam sati konferencijskih poziva ili 10 sati gledanja filmova.

Kamere na tabletima obično služe za video-komunikaciju, ali ne i kod T20. Uređaj poseduje senzor od 8MP na “leđima” (uz LED blic), kao i selfi kameru (5MP).


BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (1)

  1. "Kamere na tabletima obično služe za video-komunikaciju, ali ne i kod T20." - Sad znamo za šta ne služe, ali niste napisali za šta su onda predviđene. 8 megapiksela nije malo, ako je optika kvalitetna i sa tom rezolucijom se mogu štampati slike pristojne veličine, ali pošto je 8 megapiksela prilično malo za današnje standarde, mala je verovatnoća da je neko pravio kvalitetnu kameru te rezolucije. Ako sam dobro razumeo ono što nije napisano - od kamera ne očekujte puno.

    Odgovori

Ostavite komentar