“Rada SATIRE umobolni Tviter”: Milan Stanković PODRŽAO bivšu devojku u antivakserskim objavama

Nekadašnji par deli ljubav prema teorijama zavere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Rada Manojlović sa bivšim dečkom pevačem Milanom Stankovićem na Tviteru se gotovo svakodnevno dopisuje o vakcinaciji.

Naime, bivši estradni par javno ističe da su protivnici zaštite od korona virusa putem vakcine, a sada su u tome počeli i da podržavaju jedno drugo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rada i Milan ne prestaju da šokiraju javnost antivakserskim izjavama, a poslednja u nizu jeste Radina objava jednog članka, u kojem se lažno tvrdi da vakcinacija navodno izaziva određene zdravstvene probleme.

Opalac – napisala je Rada u komentaru, podelivši ovu objavu, a odmah se nadovezao Milan.

– Ali kako Rada satire umobolni Tviter. Lagano i uvek pozitivno… Došla da obesmisli mržnju i podeli istine – napisao je Stanković uz objavu svoje bivše devojke.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (2)

  1. komentar je da sam bez teksta. sramotno je da dva poznata umetnika se solidarisu da su protiv vakcine. Stamotno za celu drzavu . Sta vi pevaci znate o vakcinama i koroni rekla kazala proucite cifre umrlih obolelih onih koji su ozdravili . Umesto da podrzite i vakcinisete se vi terate ljude u smrt ima li to smisla. Imate li ijedan dokaz da vakcina ne pomaze .I ko ste vi da se javno oglasavate po to pitanju neuki seljacici, ustvari ima puno jako pametnih seljaka izvinjavam se. Bolje se cuvajte

    Odgovori

Ostavite komentar