“Opalac”: Ceo svet se pita šta se desilo sa Fejsbukom, a izgleda da RADA MANOJLOVIĆ ima odgovor!

Folk pevačica ozbiljno je shvatila pad društvenih mreža

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Društvene mreže Fejsbuk, Instagram i Vatsap sinoć nisu radile pet sati, pa su mnoge poznate ličnosti iskoristili Tviter kako bi prokomentarisale šta se zapravo desilo, a među njima se našla Rada Manojlović.

– Na vreme sam otvorila Twitter, ha, ha. Nego, šta je “kao” problem sa Fejsbukom? Mislim, jasno se vidi da je sve slučajnost, zar ne? Ili šta, ne mislite valjda da je ovo generalna proba nečega – napisala je Rada, a onda su usledili smehotresni komentari:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Potom je Radi u komentaru jedan tviteraš ostavio obrazloženje IT stručnjaka, koji je pomoću binarnog sistema prikazao da su velike sekvence koda obrisane, zbog čega se smatra da je Fejbuk nestao zauvek.

-Opalac – napisala je pevačica, nakon čega je usledilo more komentara, u kojima su se ljudi podsmevali, smatrajući da nema pojma šta je pročitala.

Ipak, Rada je nastavila u svojim komentarima da objašnjava da nije sve onako kako nam izgleda:

-Zato što je narodu lakše da se sprda i naslađuje, umesto da razmišlja šta se zapravo dešava oko nas, ja sam na to navikla – nastavila je sa komentarima Rada.

-Iako ništa nije smešno, po starom lošem običaju, ljudima je lakše da ignorišu ili se sprdaju, nego da stave prst na čelo – dodala je ona.


BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar