Oglasila se Rada i rešila MISTERIJU Fejsbuka: “Ja sam tu da POSTOJIM!”

Pevačica je objasnila današnji misteriozni tvit

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/Antonio Ahel

Nakon što su društvene mreže Fejsbuk, Instagram i Vatsap sinoć prestale da rade više od šest sati, pevačica Rada Manojlović se oglasila na Tviteru i podelila svoje mišljenje o tome zbog čega je došlo do zastoja u radu:

– Na vreme sam otvorila Twitter, ha, ha. Nego, šta je “kao” problem sa Fejsbukom? Mislim, jasno se vidi da je sve slučajnost, zar ne? Ili šta, ne mislite valjda da je ovo generalna proba nečega – misteriozno je napisala Rada.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što joj je u komentaru jedan tviteraš ostavio obrazloženje IT stručnjaka, koji je pomoću binarnog sistema prikazao da su velike sekvence koda obrisane, zbog čega se smatra da je Fejsbuk nestao zauvek, pevačica je dodala komentar “opalac”.

Usledile su reakcije tviteraša koji su se Radi podsmevali, tvrdeći da ne razume ništa od navedenog, a pevačica je sada za Objektiv objasnila šta je htela da kaže današnjim tvitovima:

– Ja sam tu da postojim, a sve o čemu tvitujem nosi sa sobom iskrenu i čovekoljubivu želju da se nekako dopre do svesti ljudi. Ipak, na štetu svih nas, često se sve završava nekim ironičnim, omalovažavajućim ili ponižavajućim komentarima, bez ikakve želje da se dopre do poruke i smisla. U tom slučaju mislim da smo promašili poentu, a svako bavljenje promašenim komentarima je uzaludno kopanje po smeću u kom svakako ništa korisno, zdravo, ni pozitivno niko nikad nije našao – rekla je pevačica.

Na naše pitanje da li je komentarom “opalac” pokazala da razume binarni kod ili se to, ipak, odnosilo na pad fejsbuka, Rada je potvrdila da je njena reakcija bila usmerena na nestanak popularne društvene mreže.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar