Đilas potpuno IZGUBIO KOMPAS: Austrijski kancelar je kriminalac i Vučićev prijatelj!

Đilasov portal je uz sraman naslov objavio fotografiju predsednika Vučića, na kojoj on i austrijski kancelar peku roštilj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Portal “Direktno”, koji se nalazi u vlasništvu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, potpuno je izgubio kompas. Ovaj medij objavio je tekst pod nazivom “Policija upala u sedište stranke Vučićevog prijatelja”, u kom su austrijskog kancelara Sebastijana Kurca praktično proglasili kriminalcem.

Oni su uz ovaj tekst objavili fotografiju predsednika Vučića, na kojoj on i austrijski kancelar peku roštilj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovaj lider nama prijateljske zemlje ima veliku podršku austrijskih građana, a Đilasov portal sramnim naslovom implicira da je kriminalac i da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić šef!

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Điki pokazujeŠ svoje slabosti ljubomoran si priznaj zavidiš Vučiću što je sa svima u dobrim prijateljskim odnosima u svetu uopšte. A šta je sa tobom Đuki sa svima si u konfliktu. Ako je Obradović napustio vasu koaliciju onda si ti u teškom problemu, možda i mentalnom. Trebao bi pod hitno da posetiš VETERINARA. Mozda Vucic trebao da i tebe pozove na roštilj. Vi zutkavi ne jedete čevape od životinjskog mesa. Saznali smo i to od kog mesa jedete čevape. Ali ovaj što pravi čevape za vas otiso na specijalizaciju da usvrši svoj kasapski zanat.

    Odgovori

Ostavite komentar