Ratuju zbog Tome: Jedno pitanje o Zdravkoviću zapalilo Srbiju (FOTO)

Zvezda ili Partizan?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Nedavno je bio tačno 30 godina otkako nas je napustio najveći srpski boem – Toma Zdravković. 

Ponovo se vratio u fokus domaće javnosti i na svakom koraku se može čuti da naši sugrađani pričaju o najpoznatijem Tomi. Bioskopske sale su krcate i svi žele da čuju emotivnu priču o legendi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, mi ne bi bili mi kada se ne bi posvađali čak i oko ovakvog čoveka. Pitanje koje je izazvalo mnogo pažnje na društvenim mrežama je navijačka pripadnost Tome Zdravkovića.

Pisali smo vam i mi o Tominoj ljubavi prema Crvenoj zvezdi, ali navijačima Partizana nije dugo trebalo da iskopaju novinski članak koji negira ovu tvrdnju. Naime, u jednom intervjuu Toma je rekao kako navija za sve timove koji igraju protiv Zvezde, što su partizanovci iskoristili i spore se sa zvezdašima na društvenim mrežama.

U nastavku teksta imate priložene članke oko kojih se “ratuje” na društvenim mrežama. Jedan pokazuje Tominu ljubav prema klubu sa Marakane, dok drugi govori potpuno drugačije.

Mada, kao da je bitno za koga je navijao Zdravković, bitno je da je iza sebe ostavio pesme koje diraju dušu i koje nikada neće biti zaboravljeni. Kao što neće ni Toma Zdravković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SD Crvena zvezda (@crvenazvezdasd)

Bonus video:

Intervju Tome godinu dana pred SMRT: Otkrio je da jednu stvar nikada nije mogao da PREŽALI (FOTO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar