Poljoprivrednik ubio medicinsku sestru, pa je mrtvu SILOVAO: Reči njene majke zaledile su sve u sudnici

Udario je kamionom, pa opštio sa mrtvim telom i zakopao ga na njivi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Sydney Claire Sutherland

Poljoprivrednik iz Arkanzasa Kvejk Levelin osuđen je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva i silovanja 25-godišnje medicinske sestre Sidni Saterlend.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zločin se dogodio 19. avgusta prošle godine kada je Saterlend bila na trčanju, a Levelin ju je usmrtio kamionom.

Tvrdio je da je prašina na putu kriva zbog toga što ju je udario vozilom, jer od prašine koja se podigla na lošem poljskom putu koji je vozio, nije mogao da vidi devojku.

Kada je video šta je uradio, ukrcao je u kamion devojku koja je vrovatno već tada bila mrtva, a potom policiji kazao da je skinuo odeću sa nje, a potom se “malo se zezao”, što je policija jasno i nedvosmisleno shvatila da je s*ksualno opštio sa telom mrtve devojke, što je kasnije i utvrđeno, prenosi Njujork Post.

Telo devojke pronađeno je zakopano u jednom polju pirinča, a analizom je utvrđeno da DNK koji je pronađen na njenom telu pripada Kvejku Levelinu.

Kvejk Levelin, Foto: Randolph County jail

Levelin se prošlog petka izjasnio krivim za smrt Sidni Saterlend, a priznanje ga je “spaslo” smrtne kazne.

Megi Saterlend, majka žrtve, takođe je govorila pred sudom, gde se direktno obratila zločincu.

– Nije bila tvoja da je ti uzmeš i to na brutalan način kad je već bila mrtva. Vidimo da sotona definitivno postoji. Ruke kojima si me zagrlio iste su one kojima si je ubio – navela je gospođa Saterlend, nakon čega je nastao muk u sudnici, prenose američki mediji.

U prošlom intervjuu Megi Saterlend je govorila o svojoj mrtvoj ćerki, nazvavši Sidni najboljim priajteljem i svetlom života ove porodice.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, New York Post

Komentari (3)

Ostavite komentar