Saga se nastavlja: Marina i Olivera se UDRUŽILE nakon skandala, OVAKO im je Darko Lazić uzvratio (FOTO)

Pevač povukao sledeći potez

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

O ljubavnom životu Darka Lazića ne prestaje da se priča, a sada je u žižu dospelo prijateljstvo pečavog bivših devojaka Marine Gagić i Olivere Matijević.

Naime, prijateljstvo dve bivše devojke još je čudnije jer se saznalo da je Darko sa Oliverom varao svoju tadašnju verenicu Marinu, a čini se da Lazić ovih dana “udara kontru” ne želeći da se odvaja od svoje nove devojke Barbare Bobak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dok se prašina oko navodne prevare ne stišava, Darko se provodi sa novom devojkom Barbarom, sa kojom odnedavno i živi u Novom Sadu.

On je na društvenim mrežama podelio snimke i fotografije iz provoda, na kojima su njih dvoje pozirali nasmejani, a mnogi su se zapitali da li na ovaj način žele da daju do znanja Marini i Oliveri koliko su srećni u vezi.

Foto: Instagram pritnscreen/darkolazicofficial

Podsetimo, pre nekoliko dana pevačica Olivera Matijević iznela je tvrdnje da je bila u vezi sa Darkom Lazićem dok je njegova tadašnja verenica Marina Gagić bila u drugom stanju.

Folker je demantovao ove navode, ali nije krio koliko je pobesneo što su se njegove bivše udružile.

– Marina nije mogla da je smisli, sad su odjednom njih dve najbolje drugarice, kao one teraju meni inat. Što preko mojih leđa? Marina treba da čuva dete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? Olivera je htela da mi bude devojka, ali nikad nije bila, jurila me je i uhodila po nastupima – rekao je Darko za domaće medije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar