DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 3. oktobar: Ovo je dan za EMOTIVNO ZADOVOLJSTVO, pogledajte šta to donosi vašem znaku

Strelcu dan protiče mirno, Devica nije u elementu za pregovore, Vodolija ima potrebu za nežnošću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/JOAN A BROWN

OVAN
Iako ste danas nerazumni u prihvatanju dnevnih i poslovnih obaveza, uspešno završavate sve do zadnje. Slabija koncentracija. Emotivni partner ispunjava većinu vaša očekivanja, pa ste veoma zadovoljni ljubavnim životom. Mogući problem sa glavoboljom.

BIK
Ne prebacujte krivicu na saradnike, odluke su bile samo vaše. Emotivno ste uzbuđeni, jer želite da se pokažete u pravom svetlu. Nije moguće da isterujete pravdu jer partner ne želi da sarađuje sa vama. Nemarno ponašanje prema sopstvenom zdravlju.

BLIZANCI
Danas se dobro snalazite sa više poslovnih obaveza. Zato možete i dva posla odjednom da završite. Jedan Strelac šalje ljubavne signale, ali to nije osoba za koju ste zainteresovani. Vi želite Vagu svim srcem. Obratite pažnju na ishranu.

RAK
Nikako da usaglasite dnevni ritam sa saradnicima, zato kaskate za obavezama. Pokušajte da se ubrzate u svemu što možete. Emotivno ste harmonični i srećni. Partner je potpuno uz vas i pruža vam veliku podršku. Nemate probleme na polju zdrravlja.

LAV
Suviše brinete iako ima poslova koji se ne uklapaju u vaše procene. Sve kreće u boljem pravcu popodne. Na redu je neprocenljivo opuštanje sa emotivnim partnerom. Nema mnogo ovakvih dana koji vas pune dobrom energijom. Odlično je opšte zdravlje.

DEVICA
Volja i upornost vam ne nedostaju, ali manji priliv novca vam pravi manji stres. Niste u sjajnom elementu kada su dogovori u pitanju. Na polju ljubavi imate nestabilne dogovore, pa nemojte da se uzdate u bilo kakva obećanja. Nemate većih tegoba.

VAGA
Danas je dovoljno da zadržite poslove za koje ste već napravili plan. Imate podršku zvezda da se povežete sa odličnim poslovnim saradnicima. Ljubavni iskreni razgovri su vaša neopisiva želja. Potrebno je prvi započnete razgovor. Zdravlje dobro.

ŠKORPIJA
Ako imate velike planove potrudite se da što manje o njima pričate. Konkurencija prati svaki vaš potez i može da vam ukrade ideju. Pre nego otvorite nova vrata ljubavi, zatvorite prethodna bez mnogo buke. Odlično je vaše opšte zdravlje.

STRELAC
Razmislite koliko treba da ste otvoreni prema saradnicima da bi napravili dobar posao. Nisu svi oni baš prijateljski nastrojeni, birajte sa kim radite. Emotivno ste upotpunjeni, pa je dan miran i veoma harmoničan. Problem sa probavom hrane.

JARAC
Danas imate dobar cilj na poslu i dobro znate šta radite. Odlična saradnja i dobra komunikacija na poslu. Na emotivnom i ljubavnom planu, slobodni Jarčevi imaju velike šanse da upoznaju važnu osobu preko posla. Cirkulacija je manji problem.

VODOLIJA
Manji finsijski rezultati remete vaše troškove. Imate odličan plan o trošenju novca, ali ipak nećete moći da ga sprovedete u delo. Emotivni ritam se uvećava, jer imate veliku potrebu za ljubavlju i nežnošću. Nemate vremena za relaksaciju.

RIBE
Previše dnevnih obaveza i mnoštvo poslovnih zadataka čine vaš dan više nego inače haotičnim. Ipak ćete se dobro snaći sa izazovima na poslu. Na emotivnom planu nema potrebe da žurite. Budite i dalje strpljivi. Nemate veće tegobe u zdravlju.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar