Bosanac i Ceca se PONOVO posvađali: Ona mu je ovoga puta žestoko odbrusila “Prestani da VREĐAŠ!”

Članovi žirija popularnog takmičarskog programa, ponovo su se posvađali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dragan Stojković Bosanac je u novoj epizodi “Zvezda Granda” ponovo naljutio Svetlanu Cecu Ražnatović koja mu je odmah odbrusila.

Sve je počelo od nastupa Nenada Osmanovića (19) iz Pirota i njegovog izvođenja pesama “Šadrvani” Šabana Šaulića i “Ja slobodan, ona neverna” od Đanija koji je žiri nagradio samo sa 4 glasa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ono što je čuvenom kompozitoru zasmetalo jeste Nenadov izgovor i akcentovanje reči u pesmi.

“Postoji jedna stvar po kojoj ja cenim da li treba da nekog uzmem kod sebe ili ne uzmem. Postoje stvari koje se lako popravljaju i ide se napred, ali postoje i stvari koje se teško mogu popraviti za svaku pesmu se mora boriti”, rekao je Bosanac.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što se povela polemika oko izgovora reči draga ili draaga, Boske je objasnio da postoje stvari u pevanju koje se lako ispravljaju, dok neke ne mogu nikad, na šta se nadovezala Viki Miljković i poručila mu da prestane.
– Viki, ćuti, ti još uvek nisi naučila da pričaš. Ko ima posla sa pevačicama, njega sahranjuju u opštini – odgovorio je Bosanac, ne želeći više da ulazi u dijalog sa Viki oko akcenta, što je iziritiralo njenu zemljakinju i kumu Cecu Ražnatović.

– Čoveče, prestani da komentarišeš pevačice, vređaš automatski – odgovorila mu je Ceca i dodala da čuveni kompozitor i harmonikaš objašnjava nešto što niko ne razume.

– Da li je neko drag ili je neko draga to je stvar učenja u osnovnoj školi i prisustva časova srpskog jezika – zaključio je Stojković, pa s osvrnuo i na to da je pored lošeg akcenta, u Nenadovom nastupu bilo i falša.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ovaj odvratni harmonikas ne moze da se smiri i da unese malo kulture u svoj javni zivot.Koliko vidim to je jedan primitivni siledzija.Zasto se takav siledzija uopste prikazuje? Prvi put gledam ovakav program zato sto ne volim folk i slicno,ko voli nek izvoli ali primitivne siledzije treba pod hitno sankcionisati i vratiti dostojanstvo ovom programu

    Odgovori

Ostavite komentar