Radosavljevići u suzama: Ćerka im poslala uznemirujuću poruku da joj nije dobro, a onda se dogodio užas

Nisu mogli da naslute da se ovako nešto može desiti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Carol Radosavljevic

Britanka Kerol Radosavljević (59) nije ni slutila da će, kada je 6. septembra predveče primila uznemirujuću poruku od ćerke Nijam (25), to biti uvod u najgoru noć njenog života.

– Ne znam šta mi je, ali postoji li ikakva šansa da dođeš kući? Ne osećam se baš dobro – napisala je ćerka majci u poruci.

Kerol, čiji je suprug sa Balkana, živela je sa ćerkom u Ferfildu i brinula je o njoj celog života. Kada je trčala kući s posla, plašila se najgoreg i to se i dogodilo, prenosi Liverpool Echo.

– Dok sam trčala kući zvala sam hitnu pomoć i uputila sam ih na adresu našeg stana. Ispostavilo se da je Nijam pala u kupatilu i udarila glavom o pod. Lekari su je brzo transportovali u bolnicu. Ja zbog kovid pravilnika nisam mogla s njom tamo da uđem. Nekoliko sati kasnije, lekari su mi rekli da Nijam spava, ali i da njeno stanje nije dobro. Malo kasnije ponovo su mi javili da su jako zabrinuti za nju jer se čas budi, čas upada u komu. Narednog dana javili su mi da je preminula – rekla je Kerol Radosavljević, prenosi Miror.

Kerol kaže da su suprug i ona dobili informaciju da je Nijam imala moždani udar u kući, kao i da je prilikom pada mozak toliko bio nagnječen da su prekinuti neki kanali u njemu koji su od vitalnog značaja za čoveka.

– Borili su se za nju koliko su mogli. Ni danas mi nije jasno šta se dogodilo i kako je pala u kupatilu. Pitali su nas za donaciju organa, ja još ne znam šta nam se upravo dogodilo. Zavijeni smo u crno. Ovo je neopisiva tragedija – rekla je Nijamina majka.



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar